Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Olympic Air: Νέα κατηγορία θέσης στα Bombardier

Όπως σας προϊδεάζαμε την περασμένη εβδομάδα για τα σχέδια που έκανε η Olympic Air για τα Bombardier Q400, η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα την Premium Economy. Μία νέα κατηγορία θέσης που διατίθεται στα…


…συγκεκριμένα αεροσκάφη.
Σύμφωνα με την εταιρία, οι επιβάτες της Premium Economy, μεταξύ άλλων:
Θα κάθονται σε διακριτό χώρο στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους, που ξεχωρίζει χάρη στα νέα δερμάτινα καθίσματα, αλλά και την κουρτίνα που την χωρίζει από το υπόλοιπο αεροσκάφος.
Θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε όλη τη διαδικασία της επιβίβασης, συντομεύοντας το χρόνο που απαιτείται μέχρι να φτάσουν στο αεροσκάφος. Στο πλαίσιο αυτό έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία του check-in σε αποκλειστικό counter, στα αεροδρόμια. Παράλληλα, κερδίζουν προτεραιότητα για τις διαδικασίες ελέγχου του αεροδρομίου Αθηνών (το λεγόμενο fast lane), κάτι που μειώνει σημαντικά το χρόνο επιβίβασης.
Θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν περισσότερες χειραποσκευές (12 κιλά). Επίσης, οι επιβάτες που επιλέγουν την Premium Economy για τα ταξίδια τους κερδίζουν περισσότερα μίλια στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών Travelair Club, της Olympic Air.
Η νέα θέση Premium Economy θα είναι διαθέσιμη από 18 Ιουλίου 2011 για τα 18 δρομολόγια εσωτερικού που εξυπηρετούνται με τα αεροσκάφη Bombardier Q400, καθώς και για τα δρομολόγια εξωτερικού προς και από Σόφια, Τίρανα, και Βελιγράδι.
Η τιμή εισιτηρίου για το ταξίδι από την Αθήνα προς τους προορισμούς εσωτερικού, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων (τελική τιμή) ορίστηκε στα 127,6 ευρώ, ενώ από τους προορισμούς εσωτερικού προς την Αθήνα, η τιμή ορίστηκε στα 109 ευρώ. Στα 109 ευρώ πωλούνται τα εισιτήρια για τα απευθείας δρομολόγια μεταξύ από (και προς) Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου, Ρόδου, Χανίων και Μυτιλήνης.
Οι τιμές αυτές θα ισχύσουν για πωλήσεις από τις 14 έως τις 24 Ιουλίου 2011 και για πτήσεις από 18 Ιουλίου, έως 31 Αυγούστου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου