Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σοκ και θρήνος στη Νορβηγία...


- Ανάστατοι χιλιάδες Νορβηγοί που βρίσκονται στην Ελλάδα!

Άναυδοι έχουμε μείνει και εμείς από τις σοκαριστικές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νορβηγία! Μιλώντας από χθες το βράδυ με Νορβηγούς φίλους μας, καταλαβαίνουμε ότι όλη η Βόρειος Ευρώπη...

...βρίσκονται πραγματικά σε κατάσταση σοκ από το διπλό κτύπημα, ενώ ακόμα, μέχρι και πριν από λίγη ώρα δεν είχε ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός των νεκρών και των τραυματιών. 
Σε κατάσταση ανησυχίας και αναστάτωσης βρίσκονται και χιλιάδες Νορβηγοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για διακοπές και προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει, αν υπάρχουν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι τους μεταξύ των θυμάτων, είτε από την τρομερή έκρηξη στο κέντρο του Όσλο, είτε από τη δολοφονική επίθεση με αυτόματο όπλο στην εκδήλωση του Εργατικού Κόμματος στην παιδική κατασκήνωση στο Ουτόγια.
Θα προτείναμε στον ΕΟΤ και στο ΥΠΠΟΤ, να κάνουν μία προσπάθεια να δείξουν έναν ενδιαφέρον για τους Νορβηγούς που βρίσκονται στη χωρα μας, να διευκολύνουν την επικοινωνία αυτών των ανθρώπων με τους δικούς τους, σε συννενόηση με τους tour operators να μεριμνήσουν για όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στη χώρα τους, ο,τιδήποτε.
Ας δείξουν ένα ουσιαστικό ενδιαφέρον, τέλος πάντων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου