Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Της Ημέρας (Φταίει το ποδόσφαιρο ή κάποιος έβαλε "μέσο";)


Αγαπητό μου lobby,
ανέγνωσα μετά προσδοκίας και προσμονής τις εντολές-οδηγίες-κατευθύνσεις, λαικώς “ραβασάκι”, που απέστειλε ο πρωθυπουργός ΓΑΠ στους υπουργούς του ως homework που πρέπει να ολοκληρώσουν εντός του Αυγούστου. Πλην όμως, μετά...

...εκπλήξεως διαπίστωσα ότι στα του ΥΠΠΟΤ, ανέθεσε δύο εργασίες. Μία για το Ποδόσφαιρο και μία για “Εξέταση της σκοπιμότητας τροποποίησης του νόμου για τα κρουαζιερόπλοια (σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότηατς και Ναυτιλίας)”!
Εξέταση; Υστερα από τόσο καιρό που έχει εξαγγελθεί η σχετική διαδικασία; Στην απόφαση έπρεπε να είμαστε, τώρα, όχι στην εξέταση!απόφαση. Τι να είπω. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Πρώτον, ο πρωθυπουργός ΓΑΠ να μην έχει ιδέα των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στον τομέα Τουρισμού τη στιγμή ταύτη. Δεύτερον, να άσκησε σκοπίμως την επιρροή του επί της πρωθυπουργικής ιδιοσυγκρασίας ο Π. Γερουλάνος, προκειμένου να περάσει έναν σχετικά “ήσυχο” Αύγουστο.
Φοβούμαι, ωστόσο, ότι η φόρτιση που μεταφέρεται στον Σεπτέμβριο εξαιτίας των καθυστερήσεων σε ορισμένα ζητήματα, θα είναι λίαν εύφλεκτος έως εκρηκτική...
Ολοψύχως ταγμένος
george  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου