Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Wizz air: Νέος γύρος συναντήσεων και συζητήσεων για Θεσσαλονίκη

Στην Ελλάδα βρίσκονται ξανά τα στελέχη της αεροπορικής εταιρίας wizz air που όπως έχουμε αποκαλύψει, διερευνούν και συζητούν το ενδεχόμενο δημιουργίας βάσης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα...

...με τις τελευταίες πληροφορίες μας, τα στελέχη της εταιρίας συναντήθηκαν χθες με τον υφυπουργό Νικητιάδη και συνεργάτες του αλλά και με τουριστικούς παράγοντες της αγοράς. Σήμερα επρόκειτο να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη.
Όπως είχαμε αναφέρει και στην πιο πρόσφατη ανάρτηση για αυτό το θέμα ( εδώ ) βασικό ζήτημα για τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων παραμένει το κόστος και το ποιος θα το αναλάβει. 
Στο τραπέζι των συζητήσεων, επίσης, έχουν πέσει από την ελληνική πλευρά και κάποιες προτάσεις έμμεσης μείωσης του κόστους, ως προς την υποστήριξη της λειτουργίας της βάσης, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το ότι κρατήθηκε “ζωντανό” το ενδιαφέρον τους μέχρι και τώρα, πάντως - και αν λάβουμε υπόψη ότι ανάλογο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ryanair - δείχνει ότι το θέμα της Θεσσαλονίκης απασχολεί αρκετά ορισμένες αεροπορικές εταιρίες στον περιφερειακό τους σχεδιασμό.
Σχεδιασμός που ειδικά για την wizz air φαίνεται πολύ δυναμικός, καθώς την επόμενη εξαετία προγραμματίζει την αύξηση του στόλου της κατά περίπου 100 αεροσκάφη!
Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου