Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΕΟΤ: Θα αποπληρωθούν οι Ρώσοι μόλις ολοκληρωθεί η διαφήμιση

Άμεση, ομολογουμένως η αντίδραση του ΕΟΤ στην ανάρτησή μας για τη Ρωσία. Όπως μας διαβεβαιώνουν, οι συμφωνίες θα τηρηθούν απαρέγκλιτα και οι οφειλές θα αποπληρωθούν πλήρως, υπό…


…την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί προηγουμένως το νέο πρόγραμμα συνδιαφήμισης.
Όπως επισημαίνουν, δεν μπορεί να γίνει αποπληρωμή του τιμήματος εάν δεν ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαφημιστικές ενέργειες, δηλαδή γύρω στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου.
Και αυτό, ίσως, είναι το σημείο που είτε δεν είχε γίνει απολύτως κατανοητό από τους tour operators, είτε ενδεχομένως να θεωρήθηκε ως «αλλαγή» της συμφωνίας και στη συνάντηση με τον Π. Γερουλάνο να μην κατέστη απολύτως σαφές.
Σύμφωνα με όσα μας είπαν από τον ΕΟΤ, όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, το σχετικό κονδύλι έχει πιστωθεί εδώ και καιρό στον ΕΟΤ Ρωσίας, έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις και έχει ήδη υπάρξει αλληλογραφία και αναλυτική ενημέρωση του Προϊσταμένου του Γραφείου με τους tour operators για την όλη διαδικασία.
Και υπογραμμίζουν ότι το τελευταίο διάστημα και μέχρι την περασμένη εβδομάδα, δεν είχε υπάρξει, επίσημα τουλάχιστον, κάποια έντονη αντίδραση στην όλη υπόθεση.
Επιμένουν μάλιστα, ότι και κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην Μόσχα με τον Π. Γερουλάνο δεν φάνηκε να προκύπτει κάποιο σοβαρό ζήτημα από την πλευρά των tour operators.

1 σχόλιο:

  1. Οι πηγές μας, πάντως, επιμένουν: Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια μεταξύ των ρωσικών tour operators με αυτήν την υπόθεση. Όχι απλώς επειδή βρίσκονται σε μία διαρκή διαδικασία και ταλαιπωρία από το 2009, αλλά και επειδή εκλαμβάνουν όλη αυτή τη σύλληψη περί «άφεσης χρεών», νέων διαπραγματεύσεων, συμφωνιών, ενεργειών και άλλα τινά, λίγο-πολύ ως «πολιτικό παιχνίδι».
    Και οι εντυπώσεις τους από την πολιτική ηγεσία δεν είναι διόλου καλές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή