Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

"Πέτρα σε πέτρα" δεν άφησε, ή εκδήλωση για εκδήλωση;


Είπαμε, έχει ορισμένες αδυναμίες ο άνθρωπος. Μία είναι, μην γίνει κάτι σε Ρόδο, Κω, Δωδεκάνησα και το χάσει ή δεν τον προσκαλέσουν! Τρελαίνεται! Μία άλλη είναι ότι συχνά ξεχνάει πως το σοσιαλιστικό...

...του πολιτικό υπόβαθρο, όταν το θυμάται και το προβάλλει, δεν “περνάει” παντού.
Και ιδού τα αποτελέσματα:«Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε έκπληκτος για τα φαινόμενα της απλήρωτης και ανασφάλιστης εργασίας, για τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους και το καθεστώς της μαθητείας - δουλείας στα ξενοδοχεία, το οποίο μάλιστα ο ίδιος θεσμοθέτησε με Κοινή Υπουργική Απόφαση. Ο υπουργός της κυβέρνησης, που τα χάρισε όλα στο μεγάλο τουριστικό κεφάλαιο, που δεν άφησε πέτρα πάνω στην πέτρα, παρουσιάστηκε ως φίλος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και με περίσσιο θράσος υπερασπίστηκε, δηλώνοντας υπερήφανος, την πολιτική της κυβέρνησής του που τσακίζει το λαό».

Από ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΔΑΣ), που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ για την παρουσία του υφυπουργού Νικητιάδη σε συνεδρίαση του δ.σ.  του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου