Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΕΟΤ "Τουρισμός για Όλους 2011-2012" : Εκδόθηκαν οι Εγκύκλιοι για επιχειρηματίες και δικαιούχους

Από την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Ιουλίου, θα αρχίσει η διανομή των δελτίων του υποπρογράμματος 6ήμερων διακοπών του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2011-2012» του ΕΟΤ…


…ενώ για το αντίστοιχο υποπρόγραμμα Γ’ Ηλικίας, η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου.
Η επίσημη ανακοίνωση των υποπρογραμμάτων και όλων των σχετικών λεπτομερειών -δικαιολογητικά, επιχειρήσεις που συμμετέχουν, προυποθέσεις κοκ- έγινε μόλις σήμερα το πρωί.
Όπως είχαμε αναφέρει πολλές φορές από τα τέλη Μαΐου, η έναρξη των προγραμμάτων είχε καθυστερήσει φέτος λόγω της γενικότερης καθυστέρησης με την οποία υπεγράφησαν οι σχετικές αποφάσεις δέσμευσης και έγκρισης των απαιτούμενων πιστώσεων από το ΥΠΠΟΤ, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φθάνουν οι υπηρεσίες του ΕΟΤ την τελευταία στιγμή.
Για την εξυπηρέτησή σας, για τους μεν επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο υποπρόγραμμα 6ήμερων διακοπών, θα βρείτε όλες τις σχετικές εγκυκλίους εδώ για τους δε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα Γ’ Ηλικίας, θα τις βρείτε εδώ εδώ .
Για τους δικαιούχους, τα δύο σχετικά αρχεία, μπορείτε να τα κατεβάσετε από  εδώ για τα 6ήμερα και από εδώ για την Τρίτη ηλικία.
Περισσότερες λεπτομέρειες και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του ΕΟΤ, http://www.visitgreece.gr/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου