Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΟΤΕΚ, Εισαγωγή Μαθητών σε ΕΠΑΣ και ΙΕΚ 2011-2012: Εγκρίθηκε και αναμένεται η προκήρυξη

Εγκρίθηκε από τον ΟΤΕΚ και προωθείται προς δημοσίευση η προκήρυξη εισαγωγής μαθητών και καταρτιζόμενων στις Σχολές του Οργανισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2011=2012. Εγκρίθηκαν επίσης και ανακοινώθηκαν τα ποσά…

…καταβολής τροφείων για τη σίτιση και τη στέγαση μαθητών στα οικοτροφεία του ΟΤΕΚ.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το ποσό καταβολής Σίτισης-Στέγασης των μαθητών των ΕΠΑ.Σ. ορίζεται σε 900 ευρώ για τους Έλληνες και αλλοδαπούς χωρών της ΕΕ σπουδαστές και σε 1.500 ευρώ για τους αλλοδαπούς χωρών εκτός ΕΕ μαθητές για σίτιση και στέγαση και σε 1.000 ευρώ μόνο για σίτιση. Στην απόφαση ορίζονται τα τροφεία και για άλλες κατηγορίες σπουδαστών.
Για τα ΙΕΚ, τα δίδακτρα ορίζονται σε 250 ευρώ ανά εξάμηνο και για τους οικονομικά ασθενείς σε 125 ευρώ ανά εξάμηνο (προϋποθέσεις : το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 7.340 Ευρώ και το αποδεικνύουν με την οικογενειακή φορολογική δήλωση ή το ετήσιο ατομικό εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 4.410 Ευρώ).
Για τους αλλοδαπούς εκτός χωρών ΕΕ σε 500 ευρώ ανά εξάμηνο ενώ υπάρχουν και ειδικές προβλέψεις και απαλλαγές για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.
Μπορείτε να κατεβάσετε τη σχετική απόφαση από εδώ . Η αναλυτική προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου