Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πρόσωπα: Αλεξάνδρα Πάλλη, Υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού, Δημοκρατική Συμμαχία

Άνθρωπος της αγοράς αλλά και με έντονη παρουσία στα κοινά της επιχειρηματικότητας και γνώριμη του Τουρισμού, η υπεύθυνη του νεοσύστατου Τομέα Τουρισμού του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Αλεξάνδρα Πάλλη.

Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Λονδίνο.
Τον Ιούνιο του 2006 εκλέχτηκε Γενική Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 1994 έως σήμερα.
Από το 1990 έως το 1995 διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος στην επιχείρηση ΠΑΛΛΗΣ Α.Ε., από το 1996 είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της Βιομηχανίας Γραφικών Τεχνών ΠΑΛΛΗΣ ΑΒΕΕ και από το 2008 είναι μέτοχος της Εταιρείας Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (EPIC).
Διετέλεσε μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990 έως το 1997 και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Προώθησης Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) από το 2004 έως τον Νοέμβριο του 2009.
Διετέλεσε Γενική Γραμματέας στην Εταιρία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων από το 2005 καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.
Από τον Μάιο του 2010 είναι Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ομοσπονδιών και Ενώσεων Εμπορικών Επιχειρήσεων-Eurocommerce ενώ από το Νοέμβριο του 2006 είναι εκλεγμένο μέλος της Διοικητικής Επιτροπής.
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων EUMU – ΕΛΛΑΣ. 
Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από τον Μάρτιο του 2009 και μέλος του Εθνικού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών-μελών των Ελληνικών Επιμελητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου