Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ξενοδόχοι Μαγνησίας: “Τι κάνετε κ. Γερουλάνε για να προτατεύσετε τον τουρισμό;”


Ξυπνήστε ορισμένοι της «πλάκας» πολιτικοί, αρμόδιοι, συναρμόδιοι και όλοι οι εφαρμόζοντες το νόμο εξασφαλίζοντας στα σίγουρα τη μισθοδοσία σας από το Δημόσιο κορβανά!

Η τουριστική βιομηχανία  και όχι το ελληνικό Δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς αυτό να κοστίζει σχεδόν τίποτα στο ελληνικό κράτος. 
Η ολιγωρία όλων σας  και μάλιστα οργανωμένα  μας οδηγεί στο να επιτυγχάνεται ακριβώς το  αντίθετο”.  
Αυτά και άλλα πολλά και ανάλογα αναφέρει σε  ανοικτή επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Κ. Λεβέντης με αφορμή όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τα ακραία συμβαίνοντα με τα Ταξί.                                                                                           
Στις 29 Ιουνίου” αναφέρει, “η απόλυτη αναρχία στην πλατεία  Συντάγματος και λίγες εβδομάδες αργότερα  μετά, σαν να μη μάθαμε τίποτα, σαν να μην πήραμε τα οδυνηρά αποτελέσματα από την δυσφήμηση και την απώλεια πόρων από τις ζημιές που προκλήθηκαν ήρθε έτσι ξαφνικά, καλοκαιριάτικα η ξαφνική πρεμούρα της κυβέρνησης να ανοίξει το επάγγελμα των ταξί λες και δεν θα άνοιγε διαφορετικά...                                                                                                            Καλοκαιριάτικα, στην αιχμή της τουριστικής σεζόν, λες και δεν γνώριζε ο αρμόδιος υπουργός τις διαθέσεις των αυτοκινητιστών”.  
Σύμφωνα με τον Κ. Λεβέντη, είθισται η καταγραφή των απωλειών να γίνεται πάντα καταμετρώντας τις ακυρώσεις προγραμματισμένων αφίξεων, δεν θα μάθουμε ποτέ, όμως, πόσοι άνθρωποι που σκόπευαν να έρθουν στην Ελλάδα έκαναν στροφή την τελευταία στιγμή σε άλλους προορισμούς.
Ο τουρισμός είναι η πηγή πλούτου… και τον πολεμάτε ή αν αυτό είναι βαρύ για ορισμένους από σας αφήνετε να τον πολεμάνε οι άλλοι…
Τι κάνετε κ. Υπουργέ Πολιτισμού και Τουρισμού,  κ.   Γερουλάνε… προκειμένου να προστατεύεστε τον τουρισμό μας;                                               
Δεν χρειάζεται κονδύλια και δαπάνες η προστασία, πολιτική βούληση χρειάζεται…

1 σχόλιο:

  1. Ω, μα τι λέτε φίλτατε Πρόεδρε; Δεν βλέπετε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός άνδρας έχει αποδυθεί σε έναν εξουθενωτικό αγώνα... παροχής συνεντεύξεων, το τελευταίο διάστημα;
    Το περιεχόμενό τους, δε, είναι ο μόνος άλλος χώρος εκτός από το μυαλό το, όπου υφίσταται "τουριστική πολιτική"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή