Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Turkish Airlines: Δεν έχουν αφήσει... "πέτρα και ραχούλα"


Παρακολουθούμε με μεγάλο - μα, με πολύ μεγάλο - ενδιαφέρον τον τρόπο που κινούνται τα στελέχη της Turksih Airlines στην Ελλάδα και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι, απλώς και ειλικρινώς, ότι “τους βγάζουμε το καπέλο”! Συστηματικά και οργανωμένα “σαρώνουν” την ελληνική επικράτεια...

... και πέραν Αθηνών και Θεσσαλονίκης, συναντώνται και συζητούν με Περιφερειάρχες, τοπικούς άρχοντες, επιχειρηματίες και παράγοντες - που τους υποδέχονται έως και ενθουσιωδώς - ακόμα και σε περιοχές που το κοντινότερο αεροδρόμιο στο οποίο πετάει σήμερα η εταιρεία απέχει πάνω από δύο- τρεις ώρες.
Χορηγίες, υποστήριξη, fam trips, διαφημίσεις, φωτογραφίες, δηλώσεις,  ακόμα και σε περιοχές που είναι μάλλον απίθανο να πετάξει σύντομα η Turkish όσο και αν το θέλει και αν το επιδιώκει, λόγω των γνωστών περιορισμών για τις χώρες εκτός ΕΕ, κάτι που είχαμε σχολιάσει ξανά προ μηνών.
Το να συζητάς, π.χ. στη Θεσσαλία, για Ιάπωνες και Ινδούς ή στα Γιάννενα για Κορεάτες, που λέει ο λόγος, για εμάς τουλάχιστον, είναι μία πολύ προχωρημένη κατάσταση.
Έξυπνοι, μεθοδικοί, επίμονοι έως και πιεστικοί, σε κάποιες περιπτώσεις, δεν αφήνουν ούτε την παραμικρή ευκαιρία να πάει χαμένη και όπου δεν υπάρχει ευκαιρία, τη δημιουργούν οι ίδιοι. 
Πραγματικά μας κάνει μεγάλη εντύπωση.
Και περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό, βεβαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου