Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Υπό την επωνυμία της Barceló το Hydra Beach


Το Hydra Beach στην Ερμιόνη θα είναι από 1ης Μαΐου το πρώτο ξενοδοχείο της ισπανικής Barceló Hotels and Resorts στην Ελλάδα, ύστερα από σχετική συμφωνία για τη διαχείρισή του που υπεγράφη με την ιταλικών συμφερόντων Santoni Group, ιδιοκτήτρια της μονάδας. Σύμφωνα...

...με τη σχετική συμφωνία, σε αντίθεση με την λειτουργία του έως και το 2012, που ήταν εστιασμένη στην Ιταλική αγορά, το Barceló Hydra Beach θα απευθυνθεί στην διεθνή και στην Ελληνική αγορά.
Το Hydra Beach, που ανακαινίστηκε εκτενώς το 2009,  είναι ένα resort πέντε αστέρων με 343 δωμάτια, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, spa 1.600 τ.μ., 2 πισίνες (ανοιχτή και κλειστή).  
Το ξενοδοχείο διαθέτει παραλία μήκους 520 μ. και κήπους και παραλίες συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων και ευρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, σε απόσταση 7 χλμ. από την Ερμιόνη.  Η απόσταση από την Αθήνα είναι λιγότερο από 2 ώρες οδικώς ενώ από την φετινή σεζόν θα είναι δυνατή και η πρόσβαση ταχυπλόων σκαφών (δελφίνι / καταμαράν) σε προβλήτα του ξενοδοχείου.
Η Barceló Hotels & Resorts ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων αναψυχής 4* και 5* και το δίκτυό της διαθέτει ~150 ξενοδοχεία (~40.000 δωμάτια) σε 17 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Βορείου και Νοτίου Αμερικής και τo Barceló Hydra Beach θα είναι το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα.  
Αποτελεί μέρος του καθετοποιημένου ομίλου Barceló Group που διαθέτει περισσότερα από 400 τουριστικά γραφεία (Barceló Viajes) σε 23 χώρες, 8 call centres σε Ευρώπη, Ασία, Βόρειο και Νότιο Αμερική καθώς και πλήρεις υποδομές e-commerce μέσω ιδιόκτητων δικτύων και συνεργασιών.  
Τη σχετική διαδικασία της συμφωνίας χειρίστηκε η εταιρεία CBRE Atria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου