Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Χαλκιδική: "Ταμάμ" στην έκθεση της Κωνσταντινούπολης!


“Οργανωμένη, επαγγελματική και αποτελεσματική” χαρακτηρίζεται η παρουσίαση της Χαλκιδικής στη διεθνή έκθεση τουρισμού EMITT 2013, στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε ως εκθέτης με σύγχρονο αυτόνομο περίπτερο 35 τ.μ. όπου προβλήθηκαν τα νέα του video, διενεμήθη υλικό στα Τούρκικα και παρουσιάστηκε...
 
...το Ελληνικό Πρωινό Ξ.Ε.Ε. - Τοπικού Συμφώνου Χαλκιδικής από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.
Πάνω από 60 επιχειρηματίες, τουριστικοί πράκτορες, στελέχη και φορείς της Χαλκιδικής προώθησαν τον προορισμό εντός και εκτός περιπτέρου και έκθεσης. Ο Τουριστικός Οργανισμός εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Γρηγόρη Τάσιο και το Γ.Γ. Δημήτρη Χαδαλή. 
Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου - ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Αναπληρωτή Περιφερειάρχη - υπήρξε απαραίτητη τόσο στην επικοινωνία με φορείς της Τουρκίας όσο και σε συναντήσεις με Τούρκους επιχειρηματίες που πραγματοποίησε μαζί με τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Γ. Τάσιο. Οι συναντήσεις αυτές είχαν ως θέμα νέες επενδυτικές προτάσεις για τη Χαλκιδική. Τη στήριξή του στις δράσεις ανάπτυξης συνεργασίας με την Τουρκική αγορά εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εκθεσιακό περίπτερο.
Στο stand της έκθεσης EMITT, το ενδιαφέρον για τον προορισμό εκφράστηκε από τουριστικούς πράκτορες από την Τουρκία και λοιπές ασιατικές χώρες, από δημοσιογράφους των μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της Τουρκίας όπως: World Travel Channel, Haberturk, TRT και TGRT, ακόμη και από τον πρώην Υπουργού Τουρισμού, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο περίπτερο, με πολυπληθή συνοδεία συνεργατών του.
Οι chefs της Λέσχης Αρχιμαγείρων κέρδισαν τις εντυπώσεις με το Ελληνικό Πρωινό Ξ.Ε.Ε. που ‘οπως είχαμε γράψει και εμείς προ ημερών, “ταξίδεψε” για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας.
Κάθε δράση του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Τουρκία τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μεταφράζεται σε σταθερά αυξανόμενη αύξηση των κρατήσεων, κυρίως λόγω της καθημερινής πτήσης της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης. 
Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Β. Ελλάδος της Turkish Utku Yazan, η εταιρεία σκέφτεται όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να πυκνώσει το πρόγραμμα πτήσεων. Ψήφο εμπιστοσύνης στη Βόρεια Ελλάδα δίνει και η αεροπορική εταιρεία PEGASUS που αναμένεται να ανακοινώσει εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη κατά την καλοκαιρινή σαιζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου