Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Όταν θα "σκάσει" - που φαίνεται ότι θα "σκάσει"- θα μας θυμηθείτε...


Όχι φίλε μας P.W., όχι απλώς δεν το ξεχάσαμε αλλά από ό,τι δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, δεν βλέπουμε ότι θα μπορεί και να κρατηθεί εκτός δημοσιότητας εύκολα, κιόλας. Για το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο στον χώρο του τουρισμού, ο λόγος...

...για το οποίο υπογράμμιζε τότε - και επιμένει ακόμα σήμερα ο angel - ότι ΔΕΝ πρωταγωνιστεί ο ΕΟΤ αλλά άλλη δημόσια υπηρεσία και για την ακρίβεια περιφερειακό παράρτημά της.
Προχθές μας είπε ο συνεργάτης μας ότι μπορεί να εμπλέκεται... ολίγον και υπηρεσία Δήμου, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Η πρώτη από τις υποθέσεις που έχουν εντοπιστεί, τελεί υπό πλήρη διερεύνηση εδώ και μέρες - σε επίπεδο ανακριτικής διαδικασίας - και σύντομα, σε περίπου δύο εβδομάδες, θα υπάρχει το πόρισμα. Και αν καταλαβαίνουμε καλά, μιλάμε για "εντυπωσιακά" ευρήματα και εξ αυτού προβλέπεται και μεγάλο το "μπαμ", αν και όταν φθάσει η ώρα.
Ελπίζουμε και προσδοκούμε να το δούμε να συνεχίζει κανονικά τον δρόμο του.
Δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε να το βγάλουμε εμείς πρώτοι το “θέμα”, αλλά σίγουρα θα μας θυμηθείτε όταν θα δημοσιοποιηθεί.
Και για να μην ψάχνετε δεξιά και αριστερά, μιλάμε για... νησιωτικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου