Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Gerakina Beach: Οι "εκκρεμότητες" και το τίμημα κράτησαν μακριά τους επενδυτές


«Ψυχή ζώσα», κατά το λαϊκώς λεγόμενον, δεν εμφανίστηκε να δώσει προσφορά για το ξενοδοχείο Gerakina Beach στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έκανε η Εθνική Τράπεζα και που η προθεσμία του έληγε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες...

...αυτό που απέτρεψε κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον – και υπήρχαν ενδιαφερόμενοι και από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό – δεν ήταν τόσο τοπ ελάχιστο απαιτούμενο τίμημα των 17 εκατ. ευρώ, όσο οι διάφορες νομικές, πολεοδομικές και λοιπές εκκρεμότητες, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και η απαίτηση της Τράπεζας «να αναλάβουν πλήρως όλες τις απορρέουσες ευθύνες και υποχρεώσεις, με ταυτόχρονη απαλλαγή της ΕΤΕ, πριν από την υπογραφή του σχετικού αγοραπωλητήριου συμβολαίου».
Υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά και το γεγονός ότι η μονάδα απαιτεί ένα σημαντικό κονδύλι για εκσυγχρονισμό και ανακαίνιση, το ξενοδοχείο στη Σιθωνία της Χαλκιδικής έμεινε στα αζήτητα και ο διαγωνισμός απεδείχθη άγονος.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Εθνική εξετάζει και άλλα σενάρια αξιοποίησης της μονάδας ή για να είμαστε πιο ακριβείς, απαλλαγής του χαρτοφυλακίου της από το συγκεκριμένο συγκρότημα, ενώ επεξεργάζεται και τις παρατηρήσεις που τις κατέθεσαν ορισμένοι από τους ενδιαφερόμενους.
Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου