Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η πολεμική κατά ΕΟΤ, καλά κρατεί...


Με αμείωτη ένταση εξακολουθούν να ασκούνται οι πιέσεις για τον ΕΟΤ σε κυβερνητικό επίπεδο, κυρίως από το σύστημα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ιδίως τώρα που στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, ξεκίνησε η εξέταση των αλλαγών και της αναδιοργάνωσης των υπουργείων. Μία απόλυτη μονόχνωτη στάση...

... που ξεπερνάει τα αποδεκτά όρια των υπηρεσιακών εισηγήσεων για διοικητική αναδιοργάνωση και που, σε εμάς τουλάχιστον, φαντάζει περισσότερο με ανεξήγητη εμμονή παρά ο,τιδήποτε άλλο!
Κάποιοι και κάποιες έχουν στοχοποιήσει “χοντρά” τον Οργανισμό και όπου σταθούν και βρεθούν, θέτουν διαρκώς θέμα για την ύπαρξη και τη μορφή λειτουργίας του.
Όπως έχουμε αναφέρει προσφάτως, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις στο νομοσχέδιο του Τουρισμού έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και κατά πάσα πιθανότητα, την ερχόμενη εβδομάδα θα οδεύσει προς κατάθεση στην ΚΕΝΕ.
Είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι την ώρα της συζήτησης στη Βουλή, η πολεμική αυτή θα κλιμακωθεί. Και μέχρι τότε, στο κυβερνητικό παρασκήνιο, οι πιέσεις θα συνεχίζονται και θα εντείνονται.
Παρακολουθούμε, όσο μπορούμε και όπου φθάνουμε, αλλά πραγματικά, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τέτοιο μένος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου