Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όμιλος Mouzenidis: Ισχυρά ανοδική η τάση στις προκρατήσεις από Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία

- Έκκληση-προειδοποίηση για έγκαιρη ενίσχυση των προξενείων
-  "Εκπαιδεύει" τους ρώσους σε προκρατήσεις
- Στο 400% η αύξηση αυτήν την περίοδο

Με δυναμικό προγραμματισμό, νέα τιμολογιακή πολιτική  και πληθώρα νέων αγορών και συνδέσεων ξεκίνησε το 2013 και την προετοιμασία για τη νέα τουριστική περίοδο ο Όμιλος Mouzenidis με “αιχμή του δόρατός” του, την εταιρεία Mouzenidis TravelΟ επιχειρησιακός σχεδιασμός...

...του Ομίλου Mouzenidis ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο της περασμένης περιόδου και από τις αρχές του έτους έχει περάσει στη φάση υλοποίησης προκειμένου να αξιοποιηθεί η σημαντική δυναμική που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 2012.
Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, επιχειρείται η ενίσχυση των πωλήσεων σε περίοδο πολύ νωρίτερα από τη συνήθη περίοδο πραγματοποίησης του κύριου όγκου των κρατήσεων ιδίως στη Ρωσική αγορά, υλοποιώντας μία επιθετική και στοχευμένη τιμολογιακή πολιτική.
«Οι προκρατήσεις για ελληνικούς προορισμούς εμφανίζουν αύξηση έως και 400% αυτό το διάστημα, κυρίως από τη Ρωσική την Ουκρανική και την αγορά της Λευκορωσίας και μολονότι οι κρατήσεις αυτές αντιπροσωπεύουν έναν μικρό σχετικά αριθμό σε σχέση με το σύνολο των ετήσιων κρατήσεων, δείχνουν μία ισχυρά ανοδική τάση»  αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Mouzenidis Travel
Γεώργιος Μασμανίδης.
Προσθέτει ότι «τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται ο όμιλος Mouzenidis κάνουν ειδικές προσφορές ως 35% για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την περίοδο με στόχο να προσφέρουν ισχυρά κίνητρα στους πελάτες και να τους παρακινήσουν να μπουν στη διαδικασία κράτησης από τώρα».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Mouzenidis Travel, η ανταπόκριση είναι πολύ ενθαρρυντική και αυτό αποτελεί ένα νέο δεδομένο για τις συγκεκριμένες αγορές και ειδικά για τη Ρωσική, καθώς ως γνωστόν, οι Ρώσοι συνηθίζουν να κάνουν τις κρατήσεις τους αργότερα μέσα στον χρόνο. 
«Καθοριστικός παράγοντας για την ικανοποίηση της αυξημένης ζήτησης που προβλέπεται για φέτος από τη Ρωσία και την Ουκρανία, όμως, θα είναι η έγκαιρη και έμπρακτη ενίσχυση των ελληνικών Προξενείων, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον μεγαλύτερο όγκο αιτημάτων για χορήγηση θεωρήσεων» σχολιάζει ο κ. Μασμανίδης.
Σε επίπεδο νέων προορισμών και αεροπορικών συνδέσεων, η Mouzenidis Travel για το 2013:
Από Ρωσία:
  • Συνδέει για πρώτη φορά απευθείας τη Μόσχα με τη Ζάκυνθο (σε επίπεδο εταιρείας)  και τη Δυτική Πελοπόννησο (Άραξος) και  τριπλασιάζει τις απευθείας πτήσεις για Κέρκυρα και Ρόδο. Διπλασιάζονται οι πτήσεις για την Κρήτη
  • Συνδέει για πρώτη φορά απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τις πόλεις Αρχάγγελσκ, Αστραχάν, Μπριάνσκ, Καλίνινγκραντ, Σταυρούπολη, Ούφα και Τσελιάμπινσκ.
  • Συνδέει για πρώτη φορά το Κρασνοντάρ με τη Ρόδο, το Όρενμπουργκ με Κρήτη και Κέρκυρα καθώς και το Περμ, το Γιεκατερίνεμπουργκ και τη Σαμάρα με την Κέρκυρα.
  • Διπλασιάζει οι πτήσεις από Σαράτοφ και Καζάν  προς Θεσσαλονίκη.
Από Ουκρανία: 
  • Συνδέει για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη με τις πόλεις Λουγκανσκ και Ζαπορόζιε
  • Διπλασιάζει τις πτήσεις από Χάρκοβο και Λβοφ προς Θεσσαλονίκη
Επιπρόσθετα:
  • Από Λευκορωσία, συνδέει για πρώτη φορά Δυτική Πελοπόννησο, Ζάκυνθο και συνεχίζονται οι πτήσεις για την Κέρκυρα.
  • Από Μολδαβία το Κισινέβ
  • Συνδέει για πρώτη φορά την Ρίγα, της Λεττονίας με Θεσσαλονίκη.
  • Συνδέει την Πράγα με Θεσσαλονίκη.
  • Λεωφορειακές συνδέσεις με το Βουκουρέστι Ρωμανίας και Βελιγράδι Σερβίας
O Όμιλος Mouzenidis Group, είναι ένα μεγάλο ελληνικό επιχειρηματικό σχήμα συμμετοχών, το οποίο ιδρύθηκε το 1995 από τον Μπόρις Μουζενίδη.   
Η Mouzenidis Travel εδρεύει στην Ελλάδα, και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν 14 γραφεία, στα οποία απασχολούνται 460 υπάλληλοι ενώ ο αριθμός των περιφερειακών αντιπροσωπειών της στις αγορές που δραστηριοποιείται  φτάνει τις 77 και συνεχίζει να αυξάνει. 
Εκτός από την κύρια και τη μητρική εταιρεία διαχείρισης Mouzenidis Travel , ο όμιλος εταιρειών Mouzenidis περιλαμβάνει τις εξής θυγατρικές εταιρίες:
  • Την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, Mouzenidis Real Estate
  • Το ορθόδοξο προσκυνηματικό κέντρο «SOLUN»
  • To σύγχρονο ξενοδοχείο  Potidea Palace Hotel  Bomo Club  4*+
  • Τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (car park) και την αίθουσα VIP (VIP LOUNGE)  στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 
  • Την εταιρεία παραγωγής κρασιού Mouzenidis Wine και το μοναδικό κελάρι – κάβα  Kava Idea,
  • Την εταιρεία αερομεταφορών φορτίων (cargo) CSR Air service
  • Τη Διαδικτυακή πύλη πληροφόρησης (informational  portal) Grecomania.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου