Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Γιοφύρι της Άρτας" τα Γραφεία Εξωτερικού...


Ε, ναι το σκεφτήκαμε πολύ. Και το σκεφτήκαμε γιατί έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε υπερβολικά να ψάχνουμε να αναδείξουμε και να γράψουμε κάτι θετικό και αισιόδοξο για τον ΕΟΤ το τελευταίο διάστημα. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Οργανισμού, με αντικείμενο την αξιολόγηση και κάλυψη των θέσεων...

...σε Γραφεία Εξωτερικού του Οργανισμού, ματαιώθηκε - ή μήπως "δυναμιτίστηκε";- εξ αιτίας μίας σειράς  συνδικαλιστικών παρεμβάσεων και αιτιάσεων που μάλλον τυπολατρικές (μας) ακούγονται. 
Από το πρωί, βέβαια, μας έφθαναν μηνύματα ότι υπάρχει και διαμορφώνεται ένα «κλίμα» περίεργο σε ορισμένες πλευρές, τελευταία μέρα, αλλά θεωρήσαμε ότι δεν θα είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Διότι αν υπήρχε πρόβλημα θα μπορούσε να έχει επισημανθεί νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή. 
Έτσι το βλέπουμε εμείς, τουλάχιστον.
Το κόβουμε εδώ, όμως. Είχαμε γράψει άλλες τρεις παραγράφους και τις αφήνουμε για άλλη φορά ή "στον καιρό" όπως λένε και στο Ναυτικό.
Όταν κατά καιρούς συνιστούμε ψυχραιμία σε τρίτους, ας κρατήσουμε και για εμάς αυτήν τη συμβουλή...
Περιμένουμε τη συνέχεια και τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου