Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Από τα χημικά και τις καταστροφές, στο... New!

Η αντίθεση είναι χαρακτηριστική, όσο και συμβολική και ελπιδοφόρος. Το νέο «κόσμημα» στα πέριξ της Πλατείας Συντάγματος και νέο απόκτημα του ομίλου YES! Hotels, το New Hotel κάνει σήμερα το soft opening…

…ενώ στους γύρω δρόμους και στην ίδια την Πλατεία, η Πόλη προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της από τα επεισόδια και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στη γωνία των οδών Φιλελλήνων και Νικοδήμου, στο κτίριο όπου λειτουργούσε παλαιότερα το Olympic Palace.
Ύστερα από ένα μεγαλεπήβολο πρόγραμμα ριζικής ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού, προϋπολογισμού της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες, δικαιώνοντας πλήρως την επωνυμία του: New!
Το Νew Hotel έχει δυναμικότητα 79 δωμάτια και σουίτες ενώ θα διαθέτει και μεγάλες συνεδριακές αίθουσες με φυσικό φως.
Πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και διακοσμημένα με την ιδιαίτερη «ματιά» των αδερφών Campana, με ξεχωριστό σχεδιασμό και όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου.
Συνδέσεις Internet Wi-fi – και δωρεάν – παντού, fitness center αλλά και ένα μπαρ και ένα εστιατόριο, ανοικτά για όλους τους επισκέπτες και εκτός των πελατών του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου