Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΕΟΤ Γερμανίας: «Πάγωμα» λογαριασμού λόγω της μη πληρωμής στο επιτόπιο (και το αστείο της… Κλητήρος)


Συνέβη και αυτό: ένα βήμα πριν το πάγωμα του τραπεζικού λογαριασμού του Γραφείου Γερμανίας βρίσκεται ο ΕΟΤ, λόγω της μη καταβολής δεδουλευμένων- και επομένως και ασφαλιστικών εισφορών_ εδώ και… 

…τέσσερις μήνες στο επιτόπιο προσωπικό!
Θέμα που θίξαμε πριν από λίγες μέρες και έχει να κάνει με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έγκριση των σχετικών πιστώσεων και προώθηση των απαιτούμενων διαδικασιών από την Κεντρική Υπηρεσία.
Το κορυφαίο – ως προς το κωμικοτραγικό του πράγματος – είναι αυτό που έγινε στις αρχές της εβδομάδας στο Γραφείο στην Φρανκφούρτη.
Όπου εμφανίστηκε Δικαστικός Κλητήρας, γυναίκα, με έκφραση γκρίζα όσο και η αμφίεσή της και η οποία ενημέρωσε το προσωπικό – πολύ ευγενικά είναι η αλήθεια – ότι ήρθε ή να εισπράξει την οφειλή προς τα Ταμεία που εκπροσωπεί, ή να κατάσχει κάποιο περιουσιακό στοιχείο!
Όταν δηλώθηκε αδυναμία καταβολής της οφειλής, η δικαστική υπάλληλος έριξε μία ματιά τριγύρω και κουνώντας με (απογοήτευση ή με κατανόηση, δεν διακριβώθηκε) το κεφάλι της διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάτι με αξία που να καλύπτει την απαίτηση.
Κατά μία εκδοχή που μας μετέφεραν δε, είπε «χαριτολογώντας» (με γερμανική… χάρη) ότι τα «τελικά, από εξοπλισμό, τα Γραφεία σας είναι σαν της Υπηρεσίας μας…»!!!
Καλό;
Από τον ΕΟΤ, πάντως, μας ενημέρωσαν ότι το θέμα «διευθετείται»…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου