Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Γ. Καμίνης: "Κραυγή αγωνίας" σε Πάγκαλο, Δήμα και Γερουλάνο για Αθήνα και συνεδριακό τουρισμό

Επιβεβαίωση δεύτερη αλλά και βαρυσήμαντη εξέλιξη, η «κραυγή αγωνίας» του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας να ακυρώσει κάθε της συνεδριακή δραστηριότητα για την Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια…
…όπως αποκαλύψαμε από την περασμένη εβδομάδα.
Ο κ. Καμίνης, σε επιστολή του που απέστειλε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο και στους υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού-Τουρισμού Σ. Δήμα και Π. Γερουλάνο, ζητεί την παρέμβαση τους προκειμένου να μετριαστεί ο αντίκτυπος μίας τέτοιας εξέλιξης και να αποφευχθούν οι ολέθριες επιπτώσεις που μπορεί να έχει για τη θέση της Ελλάδας και της Αθήνας στη διεθνή συνεδριακή αγορά.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, στην επιστολή του, υπογραμμίζει επίσης ότι παρακολουθεί με ανησυχία το γεγονός ότι μεγάλες δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί (ΔΕΗ, ΙΚΑ κά), καθώς και φορείς της κεντρικής διοίκησης (υπουργείο Οικονομικών), σχεδιάζουν τη μεταφορά κρίσιμων υπηρεσιών τους από την καρδιά της Αθήνας, συντείνοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω ερήμωση του κέντρου της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου