Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σαντορίνη: Αφιέρωμα από την εκπομπή Atlantide


Δίωρο αφιέρωμα στη Σαντορίνη πρόκειται να πραγματοποιήσουν το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο LA7 (Groupo Telecom Italia) και η εκπομπή "Αtlantide – Storie di Uomini e di Mondi". Ήδη, με πρωτοβουλία και συντονισμό του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, ομάδα επτά στελεχών της παραγωγής... 

...επισκέπτεται το νησί για γυρίσματα, από αύριο έως και τις 7 Δεκεμβρίου. 
Πρόκειται για μια ενημερωτική και ψυχαγωγική εκπομπή, απο τις δημοφιλείς της Ιταλικής Τηλεόρασης, που εμβαθύνει σε περιοχές και φυσικά γεγονότα που επηρρέασαν την ιστορία λαών και πολιτισμών.  
Με φόντο το μοναδικό παγκοσμίως γεωλογικό, αρχαιολογικό περιβάλλον της  Σαντορίνης, ο χαρισματικός παρουσιαστής – Γεωλόγος και  ερευνητής του CNR  Mario Tozzi, με την παρουσία ειδικών εγνωρισμένου κύρους, οδηγεί τον τηλεθεατή,  μέσω εικονικών διαδρομών και με οδηγό την επιστημονική ερευνα εκεί οπου η φυσική και η ανθρωπινη ιστορία ειναι αρρηκτα δεμένες μεταξύ τους, αναλύοντας, εν προκειμένω, τη μεγάλη ηφαιστιακή εκρηξη που εσβησε εναν ολόκληρο πολιτισμό και αλλαξε τον ρου της ιστοριας.
Η προβολή του  αφιερώματος  έχει προγραμματιστεί για την Άνοιξη του 2013. 
Το εν λόγω πρόγραμμα  μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στίς 21:10  με ταυτόχρονη μετάδοση απο την WEB TV του τηλεοπτικού σταθμού LA7 αλλά και σε διάφορες  επαναλήψεις, ενώ καταλαμβάνοντας μερίδιο τηλεθέασης της τάξεως του 4%  παρακολουθείται απο περίπου 600.000 τηλεθεατές .    
Η οργάνωση της παραγωγής έγινε σε συνεργασία με τη Γ.Γ. Ενημέρωσης, τον Δήμο Σαντορίνης και την AEGEAN AIR που υποστήριξε την αερομεταφορά συντελεστών και εξοπλισμού. 
Η εν λόγω δράση αποτελεί συνέχεια υλοποίησης ενεργειών καταγραφής και προβολής ελληνικών προορισμών σε 25 τουριστικού περιεχομένου εκπομπές, που οργάνωσε και συντόνισε το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας σε συνεργασία με κορυφαίους  Ιταλικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς και Προγράμματα τη φετινή χρονιά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου