Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Αφίξεις; It’s the Ministry, stupid!

“To Υπουργείο Τουρισμού κατάφερε για άλλη μία χρονιά να φέρει ρεκόρ αφίξεων, με τους επισκέπτες να ανέρχονται σε 27,5 εκατ. συμπεριλαμβανομένων των αφίξεων της κρουαζιέρας. Μας ενδιαφέρει να υπάρχει και αντίστοιχη αύξηση των εσόδων. Ωστόσο, το  θέμα των εσόδων...

...είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών και επειδή τα προσωρινά στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν δημοσιοποιηθεί παρουσιάζουν αποκλίσεις, θα περιμένουμε τα τελικά στοιχεία προκειμένου να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα».
«Το Υπουργείο Τουρισμού κατάφερε για άλλη μία χρονιά να φέρει ρεκόρ αφίξεων»;;;
Ε, ναι, εντάξει, ήταν καιρός πια να ειπωθεί η αλήθεια και να θριαμβεύσει το δίκαιο! Να σβήσει η παραπληροφόρηση και να συντριβεί η προπαγάνδα που στρεβλώνει την πραγματικότητα και παραπληροφορεί, για το ποιος φέρνει τους τουρίστες, επιτέλους, σε αυτήν τη χώρα!
Ήδη, όπως πληροφούμαστε, ρίγη δέους και κατάνυξης – ίσως και μετάνοιας - από την αποκάλυψη, κυριεύουν ξενοδόχους, tour operators, καταλυματίες, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, φορείς, προορισμούς, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, media κοκ.

Και όλοι μαζί, με μία φωνή:»Φτου ξελεφτερία, παραδινόμαστε»!!!
ΥΓ. Και εσείς εκεί στο Οικονομικών που έχετε την... αρμοδιότητα, αποκαταστήστε την τάξη, γιατί θα λογοδοτήσετε!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου