Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Αίτηση εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Ν. Υόρκης, από την Xenia Hotels & Resorts!


Ύστερα από μακροχρόνια προετοιμασία, ξεκίνησε η διαδικασία έγκρισης της εισόδου της αποκαλούμενης ως… Xenia Hotels & Resorts, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης! Η εταιρεία θα έχει στο χαρτοφυλάκιό της, ξενοδοχειακές μονάδες…


…υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, πολλές εκ των οποίων θα διαχειρίζονται μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχειακού management, όπως Starwood, Hilton, Hyatt, Marriott και άλλοι.
Σε πρώτη φάση, η Xenia Hotels & Resorts θα διαθέτει 46 μονάδες σε 19 προορισμούς, συνολικής δυναμικότητας 12.636 δωματίων.
Η απόφαση του Inland American Real Estate Fund να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της θυγατρικής της Xenia Hotels & Resorts και να την αξιοποιήσει περαιτέρω, είχε γίνει γνωστή εδώ και λίγο καιρό και τώρα υποβλήθηκε ο αρχικός φάκελος για την έναρξη της διαδικασίας εισαγωγής στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης.
Τι; Μπερδευτήκατε;
Στις ΗΠΑ, όλα αυτά. 

Τα αντίστοιχα σχέδια για τα δικά μας “Ξενία”, έμειναν στο μυαλό του Γ. Παπακωνσταντίνου και προφανώς υπάρχουν εκδοχές τους και στα συρτάρια του ΤΑΙΠΕΔ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου