Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η σιωπή θρέφει τα... καλάμια

Ναι, το πήραμε απόφαση, κάναμε ένα φρεσκαρισματάκι φθινοπωρινό, βρήκαμε και ένα ωραίο θεματάκι και επιχειρούμε «καμπάκ», όπως λέει και η αοιδός. Θέλαμε να δούμε και αν έχει απομείνει κανείς να μας διαβάζει ακόμα και προς έκπληξή μας...


..αφενός μεν, σας βρήκαμε πολύ... «ζωηρούς» από χθες το βράδυ, αφετέρου δε, ψάχνοντας τα στατιστικά των τελευταίων εβδομάδων, είδαμε ότι κάποιοι από εσάς, επιμένετε και μπαίνετε σχεδόν κάθε μέρα περιμένοντας μας να ξυπνήσουμε, προφανώς.
Αυτό το επίμονο ενδιαφέρον δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
Ένας άλλος λόγος που επιστρέφουμε, είναι ότι τα καλάμια που έχουν καβαλήσει ορισμένα προσώπα σε θέσεις κλειδιά στο σύστημα, φθάνουν πια μέχρι τις γραμμές των τρόλεϊ!
Εντάξει η προπαγάνδα, οκ και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, στο παιχνίδι είναι αυτά, τα ξέρουμε και τα ζούμε και τα σχολιάζουμε χρόνια τώρα.
Αλλά όταν η έπαρση ξεδιπλώνεται βαρύγδουπα και ανερυθρίαστα, μπροστά σε αυτούς που ματώνουν για να στέκεται όρθιος ο τομέας και έμμεσα δικαιολογούν και την ύπαρξή τους, ε, δεν παλεύεται.
Τουλάχιστον για εμάς. Το τι κάνουν ή δεν κάνουν και τι «καταπίνουν» άλλοι, δικό τους θέμα και λογαριασμός. Αλλά όταν κανείς δεν σχολιάζει και δεν απαντάει, μας τη δίνει περισσότερο.

Πάμε, πάλι, λοιπόν...

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Ευτυχώς που θα σας έχουμε πάλι γιατί την σεζόν που μας πέρασε νόμιζα πως ζούσα σε παράλληλο «τουριστικό» σύμπαν.Καλή συνέχεια.

    Ακάλυπτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή