Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ολλανδία: Τιμώμενη αλλά και... προτιμώμενη η Χαλκιδική στην Ουτρέχτη



Θετικά έως πολύ θετικά για την περίοδο του 2014 είναι τα πρώτα μηνύματα από τις αγορές του εξωτερικού καθώς διοργανώνονται μία-μία οι πρώτες μεγάλες εκθέσεις της χρονιάς. Μετά τη Νορβηγία, σκυτάλη στην Ουτρέχτη, όπου όπως μας πληροφορούν, η Ελλάδα έχει μία πολύ καλή παρουσία...



...με ωραίο περίπτερο (του ΕΟΤ) και με τιμώμενη περιοχή, μάλιστα, τη Χαλκιδική.
Οι εκτιμήσεις γενικά προς Ελλάδα από την ολλανδική αγορά είναι πολύ θετικές και αισιόδοξες και ήδη, υπάρχει μία ικανοποιητική ροή κρατήσεων, ασυνήθης για το διάστημα αυτό.
 Γρ. Τάσιος, Σ. Μπουρνατζη, Γ. Γιώργος
Ειδικά για τη Χαλκιδική, καταγράφεται σημαντικό ενδιαφέρον ενώ η παρουσία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής της περιοχής πλαισιώνεται για πρώτη φορά και με τη συμμετοχή εννέα τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στον προορισμό.
Με αφορμή τη συμεμτοχή στην έκθεση και την ευκαιρία της τιμώμενης περιοχής, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος θα έχουν σειρά συναντήσεων με δημοσιογράφους και παράγοντες της ολλανδικής τουριστικής αγοράς.
Την κάλυψη της ζήτησης ευνοεί και η νέα πτήση της Transavia προς Θεσσαλονίκη από Αμστερνταμ, από τον ερχόμενο Απρίλιο.
Καλή αρχή...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου