Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Στην κρίση της κυβέρνησης η πρόταση της ΠΟΞ για τη χειμερινή ανάπαυλα...



Στα χέρια των υπουργών Παιδείας και Τουρισμού βρίσκεται η πλήρης πρόταση της ΠΟΞ για τη θεσμοθέτηση ολιγοήμερης περιόδου «σχολικής ανάπαυλας» κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στα πρότυπα πολλών Ευρωπαϊκών χωρών. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας...



...Γιάννης Ρέτσος, συμμετείχε σήμερα στη σύσκεψη με αυτό το αντικείμενο που έγινε στο υπουργείο Παιδαείας με τον Κ. Αρβανιτόπουλο και την Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου παρουσίασε και συζήτησε μαζί τους όλες τις πτυχές της πρότασης.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η πρόταση αυτή αποσκοπεί, αφενός μεν στη διαμόρφωση πιο ευνοϊκών προϋποθέσεων και κινήτρων για περιηγήσεις και επισκέψεις οικογενειών στις περιοχές της Ελληνικής υπαίθρου, με ταυτόχρονη ανάδειξη των πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων κάθε περιοχής, αφετέρου δε, στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών στους δοκιμαζόμενους από την κρίση προορισμούς, που βασίζονται στην εσωτερική τουριστική αγορά
Από την πλευρά της, η Ο. Κεφαλογιάννη, σε δήλωσή της μετά τη σύσκεψη, τόνισε ότι η πρόταση της ΠΟΞ μελετάται «με τη δέουσα σοβαρότητα και όχι με τρόπο πρόχειρο και αποσπασματικό» και πρόσθεσε ότι «την εξετάζουμε στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής που έχει  κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου