Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Της Ημέρας: Μπράβο παιδιά! Άλλος για δήλωση περί τρομοκρατίας;

Αγαπητό μου lobby,
την έκαναν πάλι την “πατάτα” τους οι πολιτικοί μας ή μου φαίνεται; Η εξαφάνιση, στην…άδειά του, του Χ. Ξηρού, είναι ένα γεγονός βαρυσήμαντο και ανησυχητικό από μόνο του και χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που αποκαλείς “ελληνικός σουρεαλισμός”. Αλλά το να…


…βγαίνουν πολιτικά πρόσωπα, παραμονές της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. και τη μέρα που στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται ολόκληρη ιστορία με έξι υπουργούς κ.λπ. για τον Τουρισμό και για την περίοδο του 2014 και να κάνουν λόγο για “επικείμενο μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα” ή για “σοβαρό πρόβλημα εγχώριας τρομοκρατίας”, είναι μία πρακτική που πραγματικά με ξεπερνάει, ως προς τη λογική και τη χρησιμότητά της.
Δηλαδή τι ακριβώς προσφέρει στη χώρα και στο κοινωνικό σύνολο κυρά μου το να βγαίνεις δημόσια και με τυμπανοκρουσίες να προβλέπεις “μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα”; Και εσύ, κύριέ μου, σε τι ακιρβώς χρησιμεύει να ενημερώνεις τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας on camera, ότι η Ελλάδα έχει σοβαρό πρόβλημα εγχώριας τρομοκρατίας;
Έχετε πληροφορίες ή θέλετε να κάνετε statement, που λένε και οι Αμερικάνοι, πείτε τα μεταξύ σας ή χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους. Όχι επίσημα και με θεσμικές σφραγίδες. Ας βγουν ως "πληροφορίες" και τα γνωστά.
Οι δηλώσεις αυτές, είναι ιδανικές για να μπουν copy-paste στις επικαιροποιήσεις των ταξιδιωτικών συστάσεων των ξένων κρατών και “βούτυρο στο ψωμί” των ανταγωνιστών μας.
Στον κόσμο σας ζείτε, τελείως;
Με αγάπη (τρομοκρατημένη)

angel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου