Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΟΤ: Επίσπευση της "προαναγγελθείσας" αποχώρησης Π. Λειβαδά...

- Εν αναμονή, εδώ και καιρό, ο διάδοχος...

Προαναγγελθείσα, τρόπον τινά η παραίτηση (και) του γενικού γραμματέα του Πάνου Λειβαδά αφού σχετικές πληροφορίες είχαμε εδώ και αρκετές μέρες, αλλά και διόλου «βελούδινη», τελικά, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Υπο μία έννοια, φαίνεται...


...ότι επισπεύσθηκε - η θητεία του έληγε, ούτως ή άλλως στο τέλος του χρόνου - καθώς όπως μαθαίνουμε υπήρξαν στιγμές έντασης και αντιπαράθεσης μεταξύ του ιδίου και στενών συνεργατών της Ε. Κουντουρά στο περιθώριο της επίσκεψης της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έκθεση Expo στο Μιλάνο, προ ημερών.
Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, ζούμε και μία άλλη σχετικά ασυνήθη κατάσταση. Ο επικρατέστερος για διάδοχός του, λένε οι πηγές μας, έχει ήδη βρεθεί εδώ και καιρό και ήδη, εμφανίζεται στο πλευρό της υπουργού σε σειρά συναντήσεων, συσκέψεων και επίσημων εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από το Συνέδριο του ABTA στο Costa Navarino και πλέον προσφάτως, στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της Aegean, προχθές. Σύμφωνα με τις συστάσεις που γίνονταν, είναι «ειδικός συνεργάτης» της κας Κουντουρά, αν και δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί σε κάποια τέτοια θέση επισήμως, μέχρι τώρα.
Ονομάζεται Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός θα αναλάβει τη διοίκηση του Οργανισμου. Προέρχεται από τον Ασφαλιστικό τομέα, έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρείες όπως η Post Insurance του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Οι πληροφορίες μας επιμένουν, πάντως, ότι ο Π. Λειβαδάς, θα είναι τελικά στην έκθεση WTM στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα. Αν επιβεβαιωθούν, τότε θα έχουμε ένα είδος ενημέρωσης live του εν αναμονή νέου γενικού.

Από εκεί και πέρα και με δεδομένη την επιστροφή της προέδρου Μ. Χατζηνικολάου στον ΕΟΤ με εντολή Γ. Σταθάκη, όπως είχαμε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα, απομένουν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση του δ.σ. του Οργανισμού και να δούμε τι του επιφυλάσσει ή του επιφυλάσσεται (για) το εγγύς μέλλον.
Και επειδή όταν ανοίγουμε έναν κύκλο - το Lobby είχε αποκαλύψει τον Δεκέμβριο του 2012 την επικείμενη ανάληψη της θέσης του γ.γ. του ΕΟΤ από τον Π. Λειβαδά, διαδεχόμενος τον Ν. Καραχάλιο - να επισημάνουμε ότι τελικά εξελίχθηκε σε έναν από τους "μακροβιότερους" γ.γ. του Οργανισμού και που, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, υπηρέτησε υπό δύο και κάτι κυβερνήσεις...

2 σχόλια: