Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

3o Digi.travel: Με ατζέντα όλες τις τελευταίες τάσεις και με chairman τον Δ. Μπούχαλη

Ο Δημήτρης Μπούχαλης καθηγητής του Πανεπιστημίου του Bournemouth θα είναι ο chairman του Συνεδρίου Digi.travel που γίνεται στην Αθήνα στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο CaravelΤο διεθνές συνέδριο πραγματοποιείται για...

...τρίτη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και με αρκετούς ομιλητές απο σημαντικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού αναλύοντας τις τελευταίες τάσεις στον ηλεκτρονικό τουρισμό.
Φέτος θα αναλυθούν θέματα που αφορούν την κατανόηση του μελλοντικού τουρίστα από την Amadeus, το θέμα της διαμοιραζόμενης οικονομίας από τον κο Vanguelis Panagiotis της MKG Group, η αύξηση των απευθείας πωλήσεων και άλλα.
Επίσης, ο Gianluca Laterza, διευθυντής της TripAdvisor για την Ανατολική Ευρώπη, Ιταλία, Ελλάδα, και Κύπρο θα αναλύσει πως ο σύγχρονος ξενοδόχος μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες του TripAdvisor. 
Πολύ σημαντική θεωρείται η παρουσίαση του Δημήτρη Κόσσυφα, Travel Manager της Google Ελλάδας που με την σειρά του θα αναλύσει το ρόλο της Google στη διαφήμιση αλλά και στη διανομή του τουριστικού προϊόντος παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τα καινοτόμα εργαλεία που διαθέτει η Google.
Τρόπους για περισσότερες εισπράξεις θα μας παρουσιάσει ο Thomas Landen της Revinate, ενώ το πολύ σημαντικό θέμα της διαχείρισης των καναλιών πώλησης θα αναλυθεί από τον Oral Yigitkus της BookLogic και άλλους ομιλητές. Ο Βαγγέλης Νομικός της Everit θα παρουσιάσει την εφαρμογή oneappy που πρόσφατα σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους ξενοδόχους αμφίδρομη απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες τους.
Οι επερχόμενες αλλαγές που θα υπάρξουν στο περιβάλλον των αεροπορικών κρατήσεων θα συζητηθούν σε πανελ, όπου εισηγητής θα είναι ο κος David Rutnam της ΙΑΤΑ, με την συμμετοχή του Γιώργου Μαρούτσου προέδρου του ΠΕΤΑΓΑ, του Philipp Brinkmann, CEO της travelplanet24/Tripsta και άλλων. Έπίσης, θα παρουσιαστεί έρευνα για τις κρατήσεις από κινητά από την Λίνα Καστρίτη της εταιρίας Nelios
Στο συνέδριο θα παρουσιαστεί από τον Vadi Efe η στρατηγική για ηλεκτρονική διαφήμιση που έχει εφαρμόσει η εταιρία Dekatlon για τον Οργανισμό Τουρισμού της Τουρκίας, την Turkish Airlines και άλλες σημαντικές εταιρίες. Με αυτή την ευκαιρία θα παρουσιαστούν και το προφίλ του Τούρκου επισκέπτη και διάφορα άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, της ΕΞΑΑΑ (Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού), ACTA (Association of Cyprus Travel Agents), CHA (Cyprus Hotel Association).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου