Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΕΟΤ: "Ανατροπή"... λόγω επιστροφής!

Επιστρέφουμε εμείς, αλλά όπως μάθαμε, χθες, είχαμε μία πολύ πιο ενδιαφέρουσα και ηχηρή επιστροφή και στον ΕΟΤ! Μάθαμε ότι σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παραίτησή της, η πρόεδρος του Οργανισμού Ε. Χατζηνικολάου επέστρεψε χθες στην οδό Τσόχα και...


...πέρασε την ημέρα κανονικά στο γραφείο της. Είχε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη του Οργανισμού και μάλιστα κάποια στιγμή, δέχθηκε και την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού Γ. Ζαχαράτου, με τον οποίο παρέμεινε για αρκετή ώρα.
Όπως είναι φυσικό, έπεσε μία... «ηλεκτρική εκκένωση» στο σύστημα και από ό,τι ακούμε «άναψαν» τα τηλέφωνα με Μιλάνο, όπου βρίσκεται η υπουργός και οι συνεργάτες της. Ακούσαμε πολλά για τα τεκταινόμενα μεταξύ των τηλεφώνων που έγιναν, μεταξύ Μιλάνου και Αθήνας, σε διάφορα επίπεδα, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να τα μεταφέρουμε, χωρίς να εκθέσουμε κάποιους.
Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι πως όσοι μας διαβάζετε, θα είχατε προσέξει στην ανάρτηση της προπερασμένης Δευτέρας, ότι αναδεικνύαμε την παράμετρο «Γ. Σταθάκης». Κρατήστε αυτό, μέχρι να είμαστε σε θέση να  διασταυρώσουμε και να μεταφέρουμε περισσότερα.
Τι θα απογίνει τώρα με τις αλλαγές που σχεδίαζαν στην Αμαλίας για την Τσόχα – ένας από τους υποψηφίους, μάλιστα έκανε και εμφάνιση στο πλευρό της κας Κουντουρά στις εκδηλώσεις για το συνέδριο του ABTA, στο Costa Navarino – ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα!

Για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου