Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ειδική προβολή των ελληνικών ξενοδοχείων με Grey Key, σε Στοκχόλμη και Βαρσοβία

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν επενδύσει στον «πράσινο» χαρακτήρα τους και έχουν αποκτήσει το διεθνές πιστοποιητικό Green Key, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη Σκανδιναβία, μέσω της 3ης έκθεσης Grekland Panorama med Cypern, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στη Στοκχόλμη. Στον χώρο…


… του Grekland Panorama,  θα αφιερωθεί ειδικός χώρος – ένα Pavilion - όπου θα παρουσιαστούν μαζί όλα τα Green Key ξενοδοχεία της χώρας με σκοπό την δυναμική προβολή τους και την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών. Η γνωστή περιβαλλοντική ευαισθησία των Σουηδών στην εφαρμογή πράσινων πολιτικών στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας συνθέτουν το προφίλ ενός δυνητικού επισκέπτη για την χώρα μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τους μεγαλύτερους tour operators της Σκανδιναβίας, τα ξενοδοχεία που εφαρμόζουν πράσινες πολιτικές διαχείρισης περιβάλλοντος, απολαμβάνουν 15% υψηλότερα ποσοστά κρατήσεων από όσο άλλα ξενοδοχεία που δεν έχουν οικολογικές πολιτικές.
Μέσω της έκθεσης, τα ξενοδοχεία Green Key θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις περιβαλλοντικές πρακτικές τους και τις υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών τους – απευθυνόμενοι σε μία από τις σημαντικότερες και πλέον ευαισθητοποιημένες αγορές σε αυτά τα θέματα. 
Αντίστοιχη και η παρουσίαση ειδικού Pavilion στην 1η έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR στην Βαρσοβία της Πολωνίας που πραγματοποιείται στις 11-13 Δεκεμβρίου 2015 στο Torwar Arena. 
Τα Greek Key ξενοδοχεία, που θα παρουσιαστούν στις εκθέσεις, θα έχουν την ευκαιρία:
-Να επικοινωνήσουν τις υψηλού επιπέδου περιβαλλοντικές προδιαγραφές τους με τη διεθνώς αναγνωρισμένη βράβευση του σήματος Green Key – λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθητοποίηση και περιβαλλοντική συνείδηση των Σουηδών και των Πολωνών
-Να έρθουν σε άμεση επαφή με τουλάχιστον 20.000 και άνω επισκέπτες που ήδη με την επίσκεψή τους στις δύο εκθέσεις δηλώνουν το άμεσο ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν την Ελλάδα
-Να ενημερώσουν και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες
-Να αναπτύξουν επαφές συλλέγοντας στοιχεία επικοινωνίας για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες ή προσφορές
Οι δύο εκθέσεις, GRECKA PANORAMA I CYPR (11-13.12.2015, Torwar Arena, Warsaw) και GREKLAND PANORAMA MED CYPERN (12-14.02.2016, Ericsson Globe, Stockholm) είναι οι μοναδικές αποκλειστικές εκθέσεις που προβάλλουν τον ελληνικό τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό, και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ και της ΗΑΤΤΑ. 

H συνεργασία της διοργανώτριας εταιρίας North Events με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ, www.eepf.gr ), τον εθνικό φορέα διαχείρισης Green Key, μετράει ήδη ένα χρόνο με σχετική παρουσίαση στην 2η διοργάνωση της έκθεσης στη Σουηδία. Κοινός σκοπός των δύο πλευρών η προώθηση του πράσινου τουρισμού σε καίριες αγορές του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου