Να πάμε και σε κάτι λίγο πιο διαφορετικό και... γευστικό: Μπιτόκ α λα ρους, μοσχαρίσια μάγουλα "Χουνκιάρ Μπεγιεντί", κόκορας με χυλοπίτες γιουβέτσι, γεύσεις που για κάποιους συμβολίζουν παλιές, οικογενειακές στιγμές και για άλλους θα αποτελέσουν μια γαστρονομική έκπληξη. Η Αστική Ελληνική Κουζίνα…
…επανέρχεται δυναμικά από σήμερα και για κάθε μεσημέρι
στο εστιατόριο Tudor Hall, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, με ένα
ειδικό μενού «εξοπλισμένο» με τα πιο διάσημα και νόστιμα πιάτα του περίφημου
κυρικάτικου τραπεζιού.
Σκοπός του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου είναι μέσα
από τα πιάτα και τις μυρωδιές να αφυπνίσει συναισθήματα και εμπειρίες
οικογενειακής θαλπωρής αλλά και να μυήσει τη νέα γενιά στο ξεκίνημα ένος
υπέροχου ταξιδιού παραδόσεων και γεύσεων.
Οι συνταγές του με εμφανείς επιρροές από την Ανατολή αλλά
και τη Δύση πρωτοπορούν με σκοπό την έναρξη ενός νέου κύματος στην σύγχρονη
ελληνική κουζίνα.
Μάλιστα.
Μας ανοίξατε την όρεξη μεσημεριάτικα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου