Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Προ του Άθω: Μοναστηριακό μενού στη Στουτγάρδη


Στη Γερμανία βρέθηκε για μία ακόμη φορά το Mount Athos Area Gourmet προκειμένου να παρουσιάσει menu, πιάτα και οίνους από τη θεματική εβδομαδιαία ενότητα με τίτλο «Η Μοναστηριακή Κουζίνα», η οποία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί στην προ του Άθω περιοχή από...
 
...τις 27.5.13 μέχρι τις 2.6.13.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στο ελληνικό restaurant Dionysos im Hirch της Στουτγάρδης παρουσιάσθηκαν:
  • ο προορισμός ως τόπος πολυμορφικών διακοπών,
  • οι δραστηριότητες και οι προοπτικές που προσφέρει το Mount Athos Area Gourmet στους Γερμανούς θεματικούς επισκέπτες,
  • η ιστορία της αθωνικής πολιτείας, ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ προβλήθηκαν και δοκιμάσθηκαν αγιορείτικοι οίνοι από το Μετόχι Χρωμίτσας της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος και από το Μυλοπόταμο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.

Επιπρόσθετα εκπρόσωποι γερμανικών τουριστικών γραφείων, τα οποία ήδη ξεκίνησαν συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής παρουσίασαν στο κοινό τις διαδικτυακές προτάσεις τους και τα οινικά προγράμματα διακοπών που εκπόνησαν, προτείνοντας μια «διαδικτυακή επίσκεψη» τους συγκεκριμένους ιστοχώρους.  
Παράλληλα προσφέρθηκε μοναστηριακό menu, εμπνευσμένο από το βιβλίο με τίτλο «Μαγειρική του Αγίου Όρους», του Μοναχού Επιφάνιου του Μυλοποταμινού, το οποίο κυκλοφορεί μεταξύ άλλων και στη γερμανική γλώσσα και διατίθεται πλέον στη γερμανική αγορά.
Η υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποτελεί προϊόν της κορυφαίας συνεργασίας, ανάμεσα στον Οργανισμό, την οινοποιία Ευάγγελος Τσάνταλης (υπό την επίβλεψη της οποίας καλλιεργούνται τα αμπέλια και οινοποιούνται οι ομώνυμοι οίνοι στο Μετόχι Χρωμίτσα της ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα στο Άγιο Όρος) και του Μυλοποτάμου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.
Κατά τη διάρκειά της Γερμανοί εκπρόσωποι τύπου και ευρύ κοινό παρακολούθησαν τις προαναφερόμενες παρουσιάσεις, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον τις τουριστικές προτάσεις της περιοχής αλλά και για τις διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης των δραστηριοτήτων της διοργάνωσης, δηλ. για τους τρόπους με τους οποίους προωθούνται οι εν λόγω πωλήσεις – είτε για μεμονωμένους είτε για ομάδες επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου