Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΟΤ: Προς νέο "γύρο" στη διαλεύκανση της παρ'ολίγον κομπίνας


Νέο κύκλο εξελίξων και πληροφοριών αναμένουμε από σήμερα ως προς την πολύκροτη υπόθεση της “ορφανής”, όπως τη λέμε εμείς, επιταγής στον ΕΟΤ. Κατ’ αρχάς. σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή ο πρώην γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ν. Καραχάλιος...

...προκειμένου να καταθέσει ως προς τη δική του εκδοχή της υπόθεσης, για την οποία μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην συμβούλου του.
Σύμφωνα με όσα διαρρέει η πλευρά Καραχάλιου προκαλώντας και σχετικά δημοσιεύματα, όχι απλώς αποποιείται κάθε ευθύνης και εμπλοκής στη συγκεκριμένη υπόθεση - που είναι λογικό και ευνόητο - αλλά γίνεται σαφές ότι επιχειρείται και μία τρόπον τινά "απάρνηση" της σχέσης με τον βασικό κατηγορούμενο Κ. Βασιλάκο.
Συμφωνα με πληροφορίες μας, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, εκπρόσωπός του υπέβαλε αίτημα στον ΕΟΤ να του παραδοθεί όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία του συμβούλου με την ηγεσία του ΥΠΟΤ και με συνεργάτες της υπουργού Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη.
Ως προς τα υπόλοιπα, δεν έχουμε ακούσει κάτι ακόμα για τη γραφολογική εξέταση της επίμαχης επιταγής, η οποία πέραν των υπογραφών - κύριας και οπισθογραφής - είναι γραμμένη με το χέρι.
Αυτό που ακούσαμε, πάντως, είναι ότι προέκυψε ένα θέμα και με την σε εξέλιξη ΕΔΕ που διενεργείται από υψηλόβαθμο στέλεχος του Οργανισμού, καθώς υπήρξαν παρατηρήσεις ότι το έγγραφο  αλλαγής των αποδεκτών των extrait φαίνεται να προέρχεται από την Υπηρεσία της οποίας προίσταται.
Για το οποίο έγγραφο, αυτό που δεν έχουμε αποκαλύψει ακόμα, είναι ότι για έναν συγεκριμένο λογαριασμό του ΕΟΤ, ζητάει να γίνει αποδέκτης μόνο το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα.
Μαντέψτε σε ποιον λογαριασμό, κόπηκε και η επίμαχη επιταγή...

1 σχόλιο:

  1. Ανασκευάσαμε την αρχική ανάρτηση, καθώς ύστερα από παροχή αμοιβαίων εξηγήσεων και επεξηγήσεων, μία πληροφορία που αναφέραμε δεν ήταν ακριβής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή