Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Travel Plan: Επένδυση στην εξωστρέφεια και σε new media


Στο διαδίκτυο, στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού επενδύει δυναμικά το Travel Plan, ασπαζόμενο την πολιτική της επιχειρηματικής εξωστρέφειας. Ο τουριστικός οργανισμός προχώρησε σε πλήρη ανανέωση...

...του site του travelplan.gr , στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να κάνει άμεσα την κράτηση του αεροπορικού του εισιτήριου μέσω μιας υπερσύχγρονης πλατφόρμας που εξασφαλίζει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και φυσικά κορυφαία ασφάλεια στις συναλλαγές πάντοτε με την εγγύηση των 30 χρόνων του Travel Plan ενώ μπορεί επίσης εύκολα να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες για το ταξίδι που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον, σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι εκδόσεις του site για smartphones και tablets για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση.
Στο πλαίσιο αυτό,  το Travel Plan έχει αναπτύξει την παρουσία του και στον κόσμο των social media με εξειδικευμένη ομάδα και δυναμική παρουσία στο facebook, twitter, google +, blog .  
Σε μια καθοριστική χρονιά για τον Ελληνικό εισερχόμενο τουρισμό το Travel Plan πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια ανάπτυξής του έχοντας ήδη δημιουργήσει αντίστοιχο τμήμα που απαρτίζεται με πολυάριθμο άριστα καταρτισμένο προσωπικό και εξειδίκευση στις κορυφαίες αγορές ανά τον κόσμο. 
Παράλληλα, και αυτή την χρονιά το Travel Plan συμμετέχει δυναμικά στις σημαντικότερες εκθέσεις όπως οι IMEX Frankfurt, WTM London, IMEX Las Vegas, ATM Dubai, ILTM Cannes στις εκθέσεις και διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις με απώτερο στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου