Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟΤ: Σε διαβούλευση, σύντομα, το νομοσχέδιο για τον Τουρισμό


“Πακέτο” ρυθμίσεων για την αναδιοργάνωση του σχήματος ΥΠΟΤ-ΕΟΤ, για την εκπροσώπηση της τουριστικής Ελλάδας στο εξωτερικό, για την προσέλκυση και αδειοδότηση επενδύσεων καθώς και βελτιώσεις των τελευταίων νομοθετικών παρεμβάσεων...

...για την υλοποίηση τουριστικών επενδύσεων, θεμάτων που άπτονται της θεσμικής θωράκισης και καλύτερης λειτουργίας της αγοράς και βασικών υποδομών, όπως τα χιονοδρομικά κέντρα, οι ιαματικές πηγές και οι τουριστικοί λιμένες, ρυθμίσεις καλύτερου συντονισμού των συναρμόδιων υπουργείων και κυβερνητικών φορέων με το ΥΠΟΤ, καθώς και πληθώρα άλλων διατάξεων που ρυθμίζουν εκκρεμότητες και κενά του τομέα Τουρισμού, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί πιθανότατα εντός της ημέρας.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή γίνονται ακόμα αλλαγές και προσθήκες, επομένως περιμένουμε λίγη ώρα ακόμα πριν προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου