Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΣΕΤΕ: Προεδρείο και 14 Πρόεδροι Φορέων-Μελών του, στο υπουργείο Εργασίας!


Δεν ξέρουμε αν το αξίζει ή όχι πολιτικά, θα δείξει στην πορεία, αλλά αυτό που θα του συμβεί αύριο του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, πολλοί πολιτικοί θα ήθελαν να το ζήσουν, έστω και... για τη φωτογραφία. Το Προεδρείο του ΣΕΤΕ και οι πρόεδροι των 14 πανελλήνιων φορέων και...

...κλαδικών ενώσεων – μέλη του ΣΕΤΕ- θα συναντηθούν μαζί του (ταυτοχρόνως, εννοείται...) παρουσία φυσικά και της υπουργού Όλγας, με θέματα «τη δυναμική του τουριστικού τομέα, τη συμβολή του στην ανάκαμψη της οικονομίας και κυρίως, τις δυνατότητές του για δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης όπως και σημαντικά θεσμικά ζητήματα.
Θα γίνει ενημέρωση γύρω από την εκτιμώμενη εξέλιξη της τουριστικής κίνησης για το 2013 και θα διερευνηθούν τα αναγκαία μέτρα για τη μεγιστοποίηση της απασχόλησης από την αναμενόμενη αύξηση των διεθνών τουριστικών αφίξεων. Τέλος, θα συζητηθούν σημαντικά θεσμικά ζητήματα του τουριστικού τομέα».
Αυτά λέει η επίσημη ανακοίνωση.
Η ουσία είναι ότι αύριο ετοιμαζόμαστε για μία πολύ μεγάλη εξέλιξη την οποία και περιμένουμε εναγωνίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου