Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δ.Σ. Invest in Greece: Αγγελόπουλος και Μίχαλος στις θέσεις... Αγγελόπουλου και Μίχαλου

- Στο ΣτΕ το ΠΔ για τον νέο φορέα

Νέα πρόσωπα σε διοικητικό συμβούλιο, είχαμε και στο Invest in Greece, "Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε." ελληνιστί. Το οποίο παρά το γεγονός ότι συντόμως οδεύει προς την από καιρού αναγγελθείσα συγχώνευση με τον ΟΠΕ, όφειλε να καλύψει τις δύο κενές θέσεις...




...που προέκυψαν μετά τις παραιτήσεις των Νίκου Αγγελόπουλου (του γνωστού μας ξενοδοχειακού επιχειρηματία της Aldemar) και Παναγιώτη Μίχαλου (γ.γ. του ΥΠΕΞ).
Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, νέα μέλη στο δ.σ. ορίστηκαν ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, ως εκπρόσωπος του ΣΕΤΕ (υιός του Ν. Αγγελόπουλου) και ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ.
Όσον αφορά την υπόθεση της συγχώνευσης των δύο φορέων, η οποία ομολογουμένως έχει καθυστερήσει αρκετά, οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν ότι το Π.Δ. για τη σύσταση του νέου φορέα βρίσκεται προς έλεγχο και έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και πως η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να λειτουργεί από τις αρχές του 2014. Είναι προφανές ότι ο ορισμός του νέου και τρόπον τινά, ενιαίου διοικητικού συμβουλίου, θα επιφέρει νέες αλλαγές.
Το Invest in Greece, πάντως, προχωρεί κανονικά στον προγραμματισμό και στον σχεδιασμό του για το 2014. Στο πλαίσιο αυτό, ο διευθύνων σύμβουλος Στ. Ησαίας εκπόνησε και υπέβαλε στο δ.σ. το επιχειρησιακό σχέδιο για το 2014, μαζί με τον προυπολογισμό και έναν απολογισμό του έργου του φορέα για το 2013.

Το σχετικό κείμενο, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου