Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Εντυπωσιακό το Κρητικό πρωϊνό!


Για να πούμε την αλήθεια, το είχαμε λίγο κρυφό καημό το ότι μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κάποια αξιόλογη κίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» στην Κρήτη. Αλλά μας αποζημίωσε και μας δικαίωσε η παρουσίαση του ελληνικού πρωϊνού, cretan style, που διοργανώθηκε προ ημερών στο Ηράκλειο, στο εξαίρετο...


...ξενοδοχείο Galaxy.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΞΕΕ και την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου  σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.
Ξενοδόχοι, διευθυντές ξενοδοχείων και chefs παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση της φιλοσοφίας του προγράμματος και τη διαδικασία ένταξης των ξενοδοχείων και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την ένταξη σε αυτό των ξενοδοχείων της Κρήτης.
Να δούμε, βέβαια, το ενδιαφέρον αυτό τι θα σημαίνει και στην πράξη και κατά πόσο θα αυξηθούν οι συμμετοχές κρητικών ξενοδοχείων στο πρόγραμμα...
Οι 200 και πλέον συμμετέχοντες αναγνώρισαν την αξία του εμπλουτισμού του πρωινού που προσφέρεται στα ξενοδοχεία με περισσότερα κρητικά προϊόντα και εδέσματα, ενώ μετά το πέρας των ομιλιών είχαν την ευκαιρία να δουν και να γευτούν μια άρτια και συγκροτημένη εκδοχή του Ελληνικού Πρωινού της Κρήτης.
Ο μπουφές περιελάμβανε μια πανδαισία κρητικών προϊόντων και εδεσμάτων η οποία κατάφερε να καθηλώσει τους συμμετέχοντες που φωτογράφιζαν με ενθουσιασμό επί δύο ώρες τις παραδοσιακές και δημιουργικές νοστιμιές της Κρήτης.
Η Διεύθυνση, το προσωπικό και οι chef του Galaxy έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προετοιμάζοντας τα εδέσματα και τα παραδοσιακά πιάτα, επιστρατεύοντας και τοπικές μαγείρισσες.
Αυτό που ξέρουμε εμείς και θέλουμε να το προσθέσουμε είναι ότι το Κρητικό παραδοσιακό πρωινό και όχι μόνον, είναι «καθημερινότητα» για το Galaxy, το οποίο εδώ και καιρό έχει εντάξει την «εντοπιότητα» και στο ανθρώπινο δυναμικό του και στις προμήθειές του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου