Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Tour Operators Ρωσίας: Η Ελλάδα οδεύει προς αύξηση 30%


Όλες οι εκτιμήσεις και οι αναφορές που γίνονται για την εξέλιξη της ρωσικής αγοράς φέτος, ειδικά από τις μέρες της  ΜΙΤΤ και μετά, επιβεβαιώνονται τώρα και δια στόματος Ρώσων αξιωματούχων, βλέπε Pisarevskiy, αλλά και από τα στοιχεία κρατήσεων των ρωσικών Tour Operators. Οι οποίοι...




...κάνουν λόγο για τουλάχιστον 30% αύξηση και δίνουν διάφορα χαρακτηριστικά της φετινής περιόδου.
Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουμε το ότι οι πωλήσεις για Ελλάδα άρχισαν από Φεβρουάριο και Μάρτιο, καθώς αρκετοί Ρώσοι έσπευσαν να εκμεταλλευθούν τις προσφορές των προκρατήσεων, τη διαπίστωση ότι τα διαθέσιμα δωμάτια σε πολλά από τα δημοφιλή ξενοδοχεία έχουν ήδη πωληθεί μολονότι φέτος υπήρχε μεγαλύτερη προσφορά καθώς και την επισήμανση ότι δεν προβλέπεται αισθητή μείωση των τιμών για το υπόλοιπο του έτους.
Κομβικής σημασίας για τους tour operators - και για εμάς φυσικά - παραμένουν οι διαδικασίες χορήγησης visa και ευελπιστούν ότι και το τρέχον έτος, θα συνεχιστεί η πολύ καλή απόδοση των Προξενείων μας, του 2012.
Όπως είχαμε επισημάνει ξανά πρόσφατα, το "ψυχολογικό" και "συμβολικό" όριο του ενός εκατομμυρίου αφίξεων από τη ρωσική αγορά, αν το δούμε ψυχρά στατιστικά, απαιτεί μία αύξηση της τάξης του 20% για να ξεπεραστεί.
Επομένως, αν τα Προξενεία λειτουργήσουν όπως πρέπει και όλα πάνε καλά, οι αφίξεις από τη Ρωσία φέτος μπορεί να καταλήξουν στην αριθμητική "γειτονιά" του 1,1 εκ. τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου