Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η Βαρβάρα Αυδή των "Υάδων", πρόεδρος στα Historic Hotels Of Europe!


«Ελληνική» η προεδρία του οργανισμού Historic Hotels of Europe, του φημισμένου και ιδιαίτερου δικτύου Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης! Για μερικούς εξ ημών, που έχουμε την τύχη και την υπερηφάνεια να παρακολουθούμε την Βαρβάρα Αυδή από την αρχή της οραματικής πρωτοβουλίας της να δημιουργήσει ένα δίκτυο ιστορικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα... 

...πίσω στο 2005, τις Υάδες, η τόσο σημαντική αναγνώριση για την ίδια αλλά και για το ξεχωριστό αυτό κομμάτι της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς δεν ήταν έκπληξη, ήταν απλά θέμα χρόνου.
Η Βαρβάρα Αυδή εκλέχθηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Historic Hotels of Europe, ενός εκ των 20 μεγαλύτερων ξενοδοχειακών οργανισμών παγκοσμίως, που αποτελεί τη σύμπραξη 18 εθνικών ξενοδοχειακών δικτύων σε όλη την Ευρώπη, και εκπροσωπεί 594 πολυτελή ιστορικά ξενοδοχεία μέλη με συνολικά 19800 δωμάτια. «"﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽00 δωμρώπη και αριθμεόinner at the GAs cial people that we'Marianne.
ation and a pleasure to work with.
king space in
Όλα τα ξενοδοχεία μέλη είναι επιλεγμένα βάση αυστηρών κριτηρίων ν ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ρώνπαλαιωμκαι λειτουργούν σε αναπαλαιωμένα κάστρα, πύργους, μοναστρια,﷽﷽﷽﷽﷽﷽αστ λειτουργούν σε αναπαλαιωμήρια, επαύλεις και κτίρια ιστορικού ενδιαφέροντος. Στόχος του οργανισμού είναι η διάσωση της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Ιστορίας με όχημα τον Τουρισμό. Δράσεις του οργανισμού για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γίνονται σε συνεργασία και με την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως στην περίπτωση των Πολιτιστικών Δρόμων της Ευρώπης.
Η Βαρβάρα (μας) ίδρυσε το 2005 το ελληνικό δκτυπ﷽﷽﷽﷽﷽﷽005 το ελληνικν σε αναπαλαιωμίκτυο Υάδες Greek Historic Hotels προκειμένου να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη του ιστορικού και πολιτιστικού τουρισμού της Ευρώπης. Όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγονται από το ελληνικό δίκτυο Υάδες αποτελούν μέλη του οργανισμού των λα﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ιστικο τη κ. Β. Αυδαιπ Στο συν Historic Hotels of Europe. Η Β. Αυδή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού από το 2009. 

1 σχόλιο: