Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Αερομεταφορές: Ακυρώσεις εκατοντάδων πτήσεων από απεργίες σε Lufthansa και Ισραήλ


Μεγάλη αναστάτωση και προβλήματα σήμερα στους ευρωπαϊκούς αιθέρες. Το 98% των πτήσεων της Lufthansa σε Γερμανία, Ευρώπη και μακρινών προορισμών έχουν ακυρωθεί σήμερα, δηλαδή περίπου 1.700 πτήσεις λόγω της προειδοποιητικής...




...απεργίας των συνδικάτων των εργαζομένων της, ύστερα από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με κύριο αίτημα τις αυξήσεις στους μισθούς των 33.000 υπαλλήλων της εταιρείας.
Η Lufthansa καλεί τους επιβάτες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της για να ενημερωθούν για την κατάσταση των πτήσεών της ενώ ορισμένα προβλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να παρατηρηθούν και αύριο. Η Εταιρεία προσφέρει δωρεάν ακύρωση κρατήσεων ή νέες κρατήσεις άλλων πτήσεων.
Σε απεργία κατέβηκαν χθες και οι εργαζόμενοι στην El Al και στις ισραηλινές εταιρείες Arkia και Israir, διαμαρτυρόμενοι για την αποδοχή από την κυβέρνηση της συμφωνίας των “ανοικτών αιθέρων” με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι ισραηλινές εταιρείες υποστηρίζουν ότι η συμφωνία θα επιφέρει άμεση αύξηση του ανταγωνισμού, σημαντικές μειώσεις τιμών και θα αναγκάσει τις αεροπορικές εταιρείες της χώρας σε “δύσκολες αποφάσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου