Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δήμος Χερσονήσου: Δημιουργία destination profiles


Για την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Χερσονήσου, στην Κρήτη, σε επίπεδο οργάνωσης και διαχείρισης προορισμού έχουμε εκφραστεί και προσφάτως. Τώρα, τα αρμόδια στελέχη του ξεκινούν μία νέα ενέργεια με στόχο τη βελτίωση...


...της ενημέρωσης των τουριστικών γραφείων (αλλά και των επισκεπτών) σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει ο προορισμός. Δημιουργούν τα Destination profiles (προφίλ προορισμού) για τις τρεις πιο επισκέψιμες δημοτικές ενότητες του Δήμου - Γούβες, Μάλια, Χερσόνησο –και το συγκεκριμένο προωθητικό υλικό παρέχει τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τις δημοτικές ενότητες:
  • Γενικές Πληροφορίες ανά δημοτική ενότητα
  • Πώς να έρθει κάποιος στη κάθε δημοτική ενότητα
  • Την δυναμικότητα των καταλυμάτων
  • Την ζήτηση που έχει η κάθε δημοτική ενότητα ανά χώρα
  • Τι μπορεί να προσφέρει σ’ ένα φιλοξενούμενο
  • Δραστηριότητες
  • Φωτογραφικό υλικό

Τα destination profiles απευθύνονται κυρίως στους επαγγελματίες (tour operators, τουριστικά γραφεία) οι οποίοι «πουλάνε» τον προορισμό στο εξωτερικό και στους επαγγελματίες του Δήμου (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, τουριστικά γραφεία κτλ) οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το υλικό ώστε να ενημερώσουν καλύτερα τους συνεργάτες τους αλλά και τους υποψήφιους επισκέπτες/φιλοξενούμενους.
Αν θέλετε να δείτε δώ το υλικό προώθησης του προορισμού και πως οργανώνεται η πληροφορία, μπορείτε να μπείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου