Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γρ. Τάσιος: "Η ευρωβουλή δεν είναι για δημόσιες σχέσεις, αλλά για μάχη και διεκδίκηση"

«Πουθενά και κανένας, δεν θα πρέπει να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!». Εύστοχο το μήνυμα του Γρηγόρη Τάσιου, προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και πλέον υποψήφιου Ευρωβουλευτή, προς τους συναδέλφους του και όχι μόνον…


…στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΞ, πριν από λίγες μέρες, στην οποία, ως γνωστόν είναι και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας. 
«Όλοι αναγνωρίζουν σήμερα πως ο τουρισμός, το ελληνικό ξενοδοχείο, ο έλληνας ξενοδόχος, πήρε στην πλάτη του την τύχη της Ελλάδας. Και τα κατάφερε. Τόλμησε. Ρίσκαρε. Κέρδισε.  Άλλαξε το κλίμα, άλλαξε τα δεδομένα, άλλαξε την ψυχολογία και σήμερα μπορεί η πατρίδα μας να προσδοκά  βάσιμα την οριστική έξοδο από την κρίση.  Εμείς,  οι ξενοδόχοι φέραμε πιο κοντά  «επόμενη μέρα». Φέραμε πιο κοντά τη Νέα Ελλάδα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Τάσιος. 
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του σημείωσε πως το καθήκον του ευρωβουλευτή, στη δική του αντίληψη, είναι  “η μάχη, η διεκδίκηση, η συγκροτημένη πρόταση, η τεκμηρίωση”.  
Δεν πάει ο ευρωβουλευτής για να κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πάει με μια αποστολή. Να κερδίζει πλεονεκτήματα για την πατρίδα του. Για τους τομείς της οικονομίας της, όπως ο τουρισμός, που συνιστούν πραγματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα ανταγωνιστικότητας και μπορούν να φέρουν τζίρους, εισοδήματα, θέσεις απασχόλησης», τόνισε. 
Κλείνοντας την τοποθέτησή του προς τους συναδέλφους του ο κ. Τάσιος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: "Μεταξύ μας δεν χρειαζόμαστε συστάσεις. Με ξέρετε και σας ξέρω.  Εγώ είμαι εσείς. Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη για να περάσω ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα: Πουθενά και κανένας δεν θα πρέπει να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο".
Τη δραστηριότητα του Γρηγόρη Τάσιου, ως υποψήφιου ευρωβουλευτή με την Ν.Δ. μπορείτε να την παρακολουθείτε μέσω των προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δίκτύωσης, Facebook: www.facebook.com/TasiosGrigoris  Twitter: @TasiosGrigoris, YouTube: www.youtube.com/user/TasiosGrigoris και 
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: 
Νικηφόρου Φωκά 3, Πολύγυρος, 63100 Χαλκιδική
Τηλ. 23710 22434, 22257, 6948 967454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου