Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Διαβάσαμε: Για τα "νέφη" πάνω από το Ledra...

Για τους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ, οι πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ξενοδοχείο Ledra - και μέχρι πέρυσι και Marriott - και η ιδιοκτήτρια εταιρεία του, ΑΣΤΥ Α.Ε. κυκλοφορούν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ήταν θέμα χρόνου, οι εξελίξεις που υπάρχουν να…


…αρχίσουν να βγαίνουν και στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του capital.gr , το ιστορικό ξενοδοχείο βρίσκεται πλέον ενώπιον της πιθανότητας να βγει σε πλειστηριασμό, λόγω συσσωρευμένων οφειλών στην Alpha Bank, αν και η εταιρεία έχει υποβάλλει αίτημα για υπαγωγή στο άρθρο 99 και στο πλαίσιο αυτό, το σχετικό αίτημα θα εξεταστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση, μέχρι στιγμής η μισθοδοσία στο προσωπικό καταβάλλεται κανονικά και είναι βέβαιο ότι η αλματώδης αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα θα βελτιώσει, κατά τι, τη θέση του ξενοδοχείου, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό να αποφευχθούν εξελίξεις το Φθινόπωρο, αν δεν προκύψει κάτι άλλο στο μεταξύ.

Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου