Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Virtuoso: Για Ελλάδα, η μεγαλύτερη αύξηση στην Ευρώπη φέτος


Άλλη μία θετική εξέλιξη για την Ελλάδα που επιβεβαιώνει τη δυναμική του τουρισμού τη φετινή περίοδο, ακόμα και στην αγορά τουρισμού πολυτελείας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα στοιχεία του διεθνούς δικτύου τουριστικών γραφείων τουρισμού πολυτελείας Virtuoso, τα οποία…


…αφορούν στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου του 2014, η χώρα μας καταγράφει τη μεγαλύτερη αύξηση μεταξύ των κύριων και δευτερευόντων ευρωπαικών προορισμών, σε ποσοστό 69%! Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από όλο το δίκτυο του Virtuoso -340 γραφεία με 620 σημεία πώλησης και 8.900 ταξιδιωτικοί σύμβουλοι - και αφορούν όγκο πωλήσεων και κρατήσεων στις αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία και τις εταιρείες κρουαζιέρας που συνεργάζονται τα μέλη του δικτύου.
Γενικά, η Virtuoso αναφέρει αύξηση 17% στις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, το συγκεκριμένο διάστημα σε σύγκριση με πέρυσι και επισημαίνει ότι το 44% όλων των πωλήσεων και κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, πραγματοποιείται στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου, για το σύνολο της Ευρώπης.
Στην Ευρώπη, οι μεγάλοι προορισμοί - Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία - εμφανίζουν μέση αύξηση 21%, ενώ ειδικά η Γερμανία καταγράφει αύξηση 24%. Στους άλλους προορισμούς, μεγάλες αυξήσεις καταγράφονται για Νορβηγία με 65%, Αυστρία με 53%, Τσεχία με 47%, Ουγγαρία με 47% και Σουηδία με 44%.  
“Εκρηκτική” είναι η αύξηση που καταγράφεται για προορισμούς όπως η Βραζιλία με 277% και το Εκουαδόρ με 118%, ενώ σημαντικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν, η Ινδονησία με 82% και η Ν. Αφρική με 47%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου