Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Της Ημέρας: Λιγότερες σκιές...

Αγαπητό μου lobby,

οι σκιές στις ανθρώπινες σχέσεις είναι κακό πράγμα. Δεν εννοώ τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις. Εννοώ τις σκιές. Ειδικά στις σχέσεις ανθρώπων σημαντικών στον τομέα τους, μπορεί να είναι και επιζήμιες. Οι σκιές, όταν δεν αντιμετωπίζονται από τους…



…άμεσα ενδιαφερόμενους και θιγόμενους, αφήνουν χώρο σε αναίτιες εντάσεις, αφήνουν χώρο στους καλοθελητές και στους κακόβουλους, στους κόλακες και στους γλύφτες, διαστρεβλώνουν και δηλητηριάζουν.
Όταν υπάρχουν περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα που ενώνουν, από όσα διχάζουν, ο διαχωριστικός καταμερισμός δυνάμεων και η σπατάλη προσπαθειών, είναι στενάχωρη κατάσταση.
Μετά την εισαγωγή αυτή, θέλω να πω ότι η συνάντηση που έγινε προ ημερών στο Υπουργείο Τουρισμού - και που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, αν και σε άλλες συνθήκες, πιο επίσημες, μέχρι και “συνάντηση κορυφής” θα μπορούσε να την πει κανείς - ήταν μία πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
Δεν έχει σημασία αν υπήρξαν συμφωνίες ή αν παρέμειναν διαφωνίες. Το σημαντικό είναι ότι έγινε και έγινε σε μία νέα βάση, κάτι που όπως και αν το δει κανείς, είναι ένα θετικό βήμα.
Και μένω εδώ, προς το παρόν.
Με αγάπη (σκιερή και ουχί σκιώδη)

angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου