Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Διαβάσαμε: Τις δηλώσεις Θ. Αριστοδήμου για την υπόθεση της Aristo Developers

Νέα τροπή παίρνει, κατά τα φαινόμενα, η διερεύνηση της υπόθεση της Aristo Developments, στην Κύπρο, όπως σχολιάζαμε και προ ημερών. Ο Θ. Αριστοδήμου διαμηνύει ότι θα δώσει πλήρη στοιχεία για…


…όσα έγιναν την περίοδο 2007-2012 και κάνει λόγο για σύγχιση και εσφαλμένες πληροφορίες, από πλευράς ερευνητικών αρχών.  
Σε δηλώσεις του στο newsit.com.cy εξηγεί ότι σήμερα τα συνολικά δάνεια του συγκροτήματος της Aristo Developers, την οποία επαναγόρασε τον Ιούνιο του 2012, σε Τράπεζα Κύπρου και πρώην Λαϊκή ανέρχονται στα €249 εκ. μαζί με τους τόκους ενώ οι εξασφαλίσεις ανέρχονται στα €292εκ.
Ξεκαθαρίζει ότι το 2008 και 2011 που φέρεται σύμφωνα με τα στοιχεία να είχε συνάψει δάνειο η Aristo Developers από την Τράπεζα Κύπρου, στην οποία ήταν μεγαλομέτοχος, ύψους 169,5 εκατ. ευρώ, από τα οποία το ακάλυπτο ποσό ανερχόταν σε 21,8 εκατ. ευρώ, ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την εταιρεία διότι τον Απρίλιο του 2007 πριν αναλάβει ως πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου είχε πουλήσει τις μετοχές του στην Aristo Developers. Η εταιρεία, θυμίζουμε, είχε πωληθεί στην Dolphin Capital Investors
Τονίζει, δε, ότι “θα αποστομώσει όλους με στοιχεία που θα καταθέσει στη Βουλή” και εξηγεί ότι καμία σχέση δεν έχει με το δάνειο, (ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ Θ. P.P GOLDEN STALES (ΕΛΛΑΔΑ), τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν την συγκεκριμένη εταιρεία που αναφέρεται στα στοιχεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου