Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

TUI Hellas: Σταθερότητα και ομαλότητα, η προϋπόθεση για συνέχεια της ανόδου

Δύο τινά «κρατάμε» και αναμεταδίδουμε από τη χθεσινή συνάντηση με δημοσιογράφους του διευθ. συμβούλου της TUI Hellas, Μιχάλη Μαυρόπουλου. Το ένα είναι ότι το 2015, μπορεί να συνεχισθεί ο θετικός κύκλος…


… ανάπτυξης και αυξητικών μεγεθών του ελληνικού τουρισμού. Υπό την προυπόθεση, όμως, της διατήρησης της σταθερότητας και της ομαλότητας στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Προϋπόθεση αλλά και βάση για τη περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου στην Ελλάδα.
Το άλλο, εν όψει και της παρουσίας και ομιλίας του Peter Long, του ισχυρού ανδρός τoy TUI Travel, την άλλη εβδομάδα στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ, είναι οι πληροφορίες ότι τα σχέδια του TUI για την Ελλάδα, περιλαμβάνουν την επένδυση σε τουλάχιστον δέκα νέα ξενοδοχεία στη χώρα μας, από κοινού με τους συνεργάτες του ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, Atlantica και Grecotel.

Στο δύσκολο ερώτημα του «τι ξενοδοχεία θα κάνει, που και με ποιον εκ των δύο» επιφυλασσόμεθα, προς το παρόν, να μεταφέρουμε αυτά που έχουμε μάθει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου